09 / 05 / 2024

Eclipse Maslak ofisler

Eclipse Maslak ofisler

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor...

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.

Eclipse Maslak'tan hemen teslim ofisler!

Avrupa Konutları projeleriyle markalı konut sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Artaş İnşaat, İstanbul'un iş merkezi olarak nitelendirilen Maslak'ta hayata geçirdiği Eclipse Maslak ile bölgede emsalsiz nitelikte bir projeye imzasını attı.

Eclipse Maslak'ta yer alan ofislerin teslimleri hemen yapılıyor!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak adlı karma projesinde ofislerin yüzde 51 'i sahiplerini buldu. Projede ofisler hemen teslim ediliyor..

Eclipse Maslak Konutları'nda dairelerin alanları 54 metrekareden başlıyor!

Eclipse Maslak projesi Avrupa Yakası'nda Sarıyer Maslak'ta inşa ediliyor. Daireler 54 metrekareyle 232 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında 1-60 ay arasında yüzde 0,89 ve 61-120 ay arasında yüzde 0,91'lik faiz uygulanıyor.

Eclipse Maslak Konutları'nda 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eclipse Maslak Konutları'nda yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 388 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında 1-60 ay arasında yüzde 0,89 ve 61-120 ay arasında yüzde 0,91'lik faiz uygulanıyor.

Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor

Eclipse Maslak'ta ofisler hemen teslim ediliyor!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor.

Eclipse Maslak'ta hemen teslim ofisler!

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor...

Eclipse Maslak'ta 388 TL'ye stüdyo!

Artaş İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Maslak'ta yükselen Eclipse Maslak projesinde toplam 550 adet konut yer alıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 388 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak ofisler Haberi

Eclipse Maslak ofisler

ARTAŞ Grubu'nun Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak'ın konut ve ofisleri hızla sahiplerini buluyor. Satışların devam ettiği projede, hemen teslim dairelerle birlikte çeşitli büyüklüklerde ofis seçenekleri yer alıyor. Eclipse Maslak Business'te ofislerin kat mülkiyeti tapuları hemen teslim ediliyor. Dekorasyonu tamamlayan ofis sahiplerinin yerlerini almaya başladığı proje, şimdiden bölgenin en hareketli noktalarından biri haline geldi. 


OFİSLERİN YÜZDE 42'Sİ SATILDI 

Yüzde 92'si satılan Eclipse Maslak bünyesinde olan Eclipse Maslak Business ofislerinin yüzde 42'si satıldı. Eclipse Maslak Business'ta ofisler; firmaların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmaya müsait şekilde teslim ediliyor. Projede ofisler metrekaresi 3 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Kiralamanın metrekaresi ise 20 dolardan yapılıyor. Konutlar 30'ar katlı iki kulede konumlandırılıyor. Eclipse Maslak'ın konutları 1+0'dan, 4+1 penthouse'a kadar daire seçenekleriyle, 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı...