30 / 04 / 2024

Eco Art Mühendislik Mimarlık

Eco Art Mühendislik Mimarlık

Eco Art Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Baytekin tarafından kuruldu.

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Önder tarafından kuruldu.

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matessa Art Mimarlık Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Acar tarafından kuruldu.

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin gerçekleştirildi. Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art İstanbul Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Olcay Yılmaz, Ezgi Sarıgül ve Tamer Alpay ortaklığında kuruldu.

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi kuruldı!

Smart Eco Desıgn Çevre Danışmanlığı Mühendislik Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Bünyamin Koray Boşnak tarafından kuruldu. 

Eco Art Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Art Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Baytekin tarafından kuruldu.

Nova Mühendislik'ten yeni duvar sistemi Moving Wall!

Müşterilerin isteğine göre şekillenebilen daireler ve ofisler tasarlamak hareketli oda duvarları ile artık çok kolay. Nova Mühendislik tarafından geliştirilen yeni Moving Wall duvar sisteminin projelerde uygulanmasına başlanıyor.

Artıtech Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıtech Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin 200 TL sermaye ile bugün Vedat Erdem Özkul, Efe Can Bayrak ve Abdullah Eroğlu imzasıyla kuruldu.

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mazlum Kılıç ve Seracettin Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu.

Artımet Mühendislik Kontrol Laboratuar Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artımet Mühendislik Kontrol Laboratuar Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Bektaş Arığ tarafından 100 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.

Eco Art Mühendislik Mimarlık Haberi

Eco Art Mühendislik Mimarlık

Eco Art Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Baytekin tarafından kuruldu. 


Eco Art Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi konusu:


-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Eco Art Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi adres: Yenişehir Mah.Su Sok.N.12/2...