27 / 04 / 2024

ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi

ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi

Vaillant, 9 Şubat 2014 tarihinde Almanya’ daki ana merkezi Remscheid’da düzenlediği özel bir lansman toplantısıyla “yeni nesil ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombisini” iş ortaklarına tanıttı.

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

5 senede tam 845 taşınmaz özelleştirilmiş!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in özelleştirme uygulamalarına ilişkin soru önergesine cevap veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 5 yılda 845 taşınmazın özelleştirildiğini belirtti. Mehmet Şimşek ayrıca  212 adet imar planının onaylandığını kaydetti.

TOKİ Mart 2024 kampanyaları peş peşe duyurdu! 5 şehre tam 2 bin 300 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Mart 2024 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor. TOKİ tarafından yayımlanan ihale ilanlarına göre 5 şehirde 2 bin 309 konut inşa edilecek.

Türkiye genelinde reel konut satış fiyatları tam 5 aydır düşüyor! İşte konut piyasasında son durum!

"sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü" raporunun aralık ayı sonuçlarına göre Türkiye genelindeki reel konut satış fiyatlarının 5 aydır düştüğü kaydedildi.

Deprem bölgesine 62,5 milyar liralık konut ve okul yatırımı! TOKİ 73, Emlak Konut GYO 4 projeye imza atacak!

Deprem bölgesinde inşası devam eden konut ve okul inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Hayata geçirilecek projelerin toplam bedelinin 62,5 milyar TL olması bekleniyor.

Akbank'tan flaş kampanya! Tam 4,5 milyon TL’lik Audi A6 hediye edecek! Duyanlar şaştı kaldı!

Müşteri çekmek isteyen bankalar yeni kampanyalarını da peş peşe açıklıyor. Bir banka daha tüm müşterileri şaşırtan bir kampanya başlattı, kampanya kapsamında 4,5 milyon TL'lik hediye dudak uçuklattı..

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

Belediye tam 5 iş yeri satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan 5 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri için ödenmesi gereken KDV oranı yüzde 20 olarak belirlendi.

A101'de 5 tanesi 49.50 TL’ye düştü, İşte o indirimli ürünler!

A101, bu hafta indirimli ürünlerin tam listesini açıkladı. İndirimli listeyi gören herkes hemen en yakın A101 şubesine resmen akın edecek! Ürünlerin çoğu stoklarla sınırlı, 5 tanesi 49.50 TL'den satılacak olan ürünlerin detayları şu şekilde...

Mazda MX-5’e tam 234 bin TL’lik akılalmaz bir zam geldi! İşte güncel Mazda MX-5 fiyatları...

Mazda’nın üstü açık spor otomobil sınıfındaki MX-5 modeline eylül ayında tamı tamına 234 bin 240 TL’lik zam geldi. Bu kapsamda, en ucuz Mazda MX-5’in fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Mazda CX-5’e 319 bin TL zam geldi! CX-5’in teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Mazda’nın CX-5 modeline eylül ayı kapsamında tamı tamına 319 bin 120 TL zam geldi. Mazda’nın, CX-5’e yaptığı dev zammın ardından modelin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Depolama alanı ihtiyacı 5 senede tam 2 kat artacak!

Hızla artan e-ticaret, enflasyonist ortamda daha çok stok tutma düşüncesi ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi etkisiyle depolama alanı ihtiyacının 5 senede tam 2 kat artması bekleniyor.

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. O banka 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin lira kredi veriyor üstelik 5 bin liraya kadar faizsiz finansman seçeneği de sunuluyor.

ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi Haberi

ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombi

Sektöründe ilkleri başaran Vaillant’ın “Farkı açıyoruz” konseptinde gerçekleşen lansman toplantısında, Alman teknolojisiyle üretilen yeni nesil ecoTEC 5 tam yoğuşmalı kombinin özellikleri tanıtıldı. 


Değişen iklim şartları ve her geçen gün artan enerji maliyetleri düşünülerek tasarlanan yeni nesil ecoTEC 5 kombi, tam yoğuşmalı ve yüksek verimli teknolojisiyle kullanıcısına yakıt tasarrufu ve konforu bir arada sunuyor. Üstün Alman teknolojisiyle üretilen bu cihazlar aynı zamanda çevreyi de koruyor. 


Enerji maliyetlerini düşürmek için dizayn edilen ecoTEC 5, Vaillant’a özgü teknolojisi ile mekânın ısıtma yükünü kendisi algılayarak, otomatik kapasite ayarı yapıyor. 


ecoTEC 5 kombide bulunan kullanıcı dostu panel dizaynı ve kumanda paneline entegre edilebilen calorMATIC akıllı kontrol cihazları, mekanın ve kullanıcının ihtiyaçlarını algılayarak gerekli değişiklikleri yapıyor ve tasarrufa kendisi karar veriyor. Ürünün, Vaillant calorMATIC kontrol sisteminin dışında, akıllı...