21 / 05 / 2024

eczacıbaşı çevre dostu banyo

eczacıbaşı çevre dostu banyo

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, binaları çevresel etkilerine göre değerlendiren ve dünya çapında kabul gören sertifikasyon programları LEED, BREEAM ve DGNB ile uyumlu ürünlerini Yeşil Banyo Çözümleri isimli bir katalogda topladı...

Çevre dostu yapılarla konutlarda enerji verimliliği!

5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında açıklamalar yapan Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Çevre dostu enerji verimli binalar gelecekte ülkelerin en önemli gündemi olacak” dedi.

Avrupa'nın ilk çevre dostu Cambridge Camisi İngiltere'de açıldı!

Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından finanse edilen Avrupa'nın ilk çevre dostu camisinin İngiltere'de açılışı yapıldı.

Levent Pelesen: Türkiye’de tüm binalar çevre dostu bir yapıya kavuşmalı!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği-İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’deki binaların tümünün, daha az enerji harcayıp fosil yakıt tüketimini azaltan ısı yalıtımlı, çevre dostu bir yapıya kavuşması gerektiğini söyledi.

Çevre dostu binalar için finansal destek verilmeli!

IMSIAD Ar-Ge Komisyonu Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine 'çevre dostu yeşil binalar' inşa edilmesini gerektiğini belirtti. Andınç, finansal destek sağlanmasını istediğini söyledi.

Türkiye çevre dostu yeşil bina sertifikalarında 10. sıraya girdi!

Amerikan Yeşil Bina Konseyi USGBC’nin 150 ülkeyi kapsayan araştırmasına göre, çevre dostu yeşil bina sertifikaları sıralamasında Türkiye ilk 10’a girmeyi başardı.

Rönesans Holding, Yeşil Bina ve Çevre Dostu Sistemler Üniversitelerarası Proje Yarışması düzenliyor!

Rönesans Holding, "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" sloganıyla Yeşil Bina ve Çevre Dostu Sistemler Üniversitelerarası Proje Yarışması düzenliyor. Yarışmada başvuru tarihi 15 Ekim 2014, projelerin teslim tarihi 13 Şubat 2015...

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklıktan çıkarma tebliğini yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklıktan çıkarma tebliğini yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklıktan çıkarma hakları tebliğini yayınladı!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Gereçleri ortaklıktan çıkarma hakları tebliğini yayınladı.

Nicoll, çevre dostu drenaj kanalının satışına başladı!

Kamusal kanalizasyon alanında faaliyet gösteren Nicoll, Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Korur İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. aracılığı ile Türk inşaat sektörüne fayda sağlayacak alışılmışın dışında uzun, çevre dostu drenaj kanalının satışına başl

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri borsadan çıkıyor!

Türk Demirdöküm, POAŞ ve Mutlu Akü'nün ardından Eczacıbaşı Yapı Gereçleri de borsadan çıkmak için süreç başlattı. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri tarafından dün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, bu süreç duyuruldu.

Schreder ile stadyumlar çevre dostu!

Schreder’in bütünlüklü çözüm anlayışı ile gerçekleştirdiği iç ve dış aydınlatma tasarımı; Brezilya’nın en büyük ikinci stadyumu Mineirão’ nun dünyanın en yüksek çevre dostu yapı standardı olan LEED sertifikası almasındaki en büyük etken oldu.

Habom, Altensis ile çevre dostu oluyor!

Türkiye’yi uçak bakımında bölgesel merkez yapması planlanan Habom’un açılışıyla Türk Ulaştırma Sektörü yeşil döneme geçiş yaptı. Altensis, Türkiye’de bu tür büyük projelerin çevre dostu anlayış açısından sembol ve örnek olduğunu belirtiyor.

Eczacıbaşı Ormanada'da 570 bin dolara! Yaşam başladı!

İstanbul Zekeriyaköy ’de, Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından, uluslararası bilgi ve deneyime sahip uzmanlar ile “birlikte yaşam” konsepti çerçevesinde oluşturulan Ormanada ’da yaşam başladı.

eczacıbaşı çevre dostu banyo Haberi

eczacıbaşı çevre dostu banyo

Katalogda, su ayak izini azaltmaya ve su kalitesini korumaya yönelik geliştirilen ürünler yer alıyor. VitrA ve Artema’nın, yapılarda suyun en çok kullanıldığı alan olan banyolara yönelik çözümleri, yeşil bina tasarlamak isteyen mimar ve mühendisler için rehber niteliği taşıyor. 

25 Milyar Dolar Tasarruf Etmek Mümkün

 Yapı ürünleri sektöründeki oyuncuların; doğru ürün ve malzeme seçimi, yalıtım, havalandırma, atık yönetimi gibi pek çok konuda ihtiyaçları ve talebi belirme sorumluluğu olduğunun altını çizen Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Banyodan Sorumlu Başkan Yardımcısı Atalay Gümrah, “Türkiye’de 2023 yılına kadar hayata geçirilecek ofis ve konut projelerinin tamamının Yeşil Bina Sertifikası uyumlu olması durumunda enerji tüketiminde %24-50, su tüketiminde yüzde 40 oranında azalma sağlanması mümkün. Bu da yaklaşık olarak 25 milyar dolarlık bir tasarruf anlamına geliyor. Grubumuzun sürdürülebilirlik ve...