27 / 04 / 2024

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Bülent Eczacıbaşı

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Bülent Eczacıbaşı

The Residences Mandarin Oriental Bodrum'un yer aldığı Cennet Koyu'ndan Cem Yılmaz da 4 milyon euroluk villa aldı. Yılmaz sosyetenin ünlü isimleriyle komşu oldu...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Eczacıbaşı ABD'nin aldığı köklü Türk şirketi bünyesine katmak için anlaşmaya vardı

Eczacıbaşı, 2012 yılında ABD'li Amgen şirketine satılan ve adı Gensanta olarak değişen Türk ilaç şirketini satın aldı. Türkiye'nin önde gelen şirketleri arasında yer alan firma mevcut hizmetlerine devam edeceğini bildirdi. İşte ayrıntılar...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Baş  tarafından kuruldu.

Sitelerde yönetim planı mecburi mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'İki parselde yapılmış sitede daire sahibiyim. Parselin yönetimi ayrıldı. Problemler yaşanınca birileri idareyi ele aldı, iki parseli yönetmeye başladı, yönetim planı nedir bilmedi. Ne yapılması gerektiğini anlatır mısınız?' sorusunu yanıtladı.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Bülent Eczacıbaşı Haberi

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Bülent Eczacıbaşı

Eros Ramazzotti'nin sahneye çıktığı; Bar Rafaeli ve Milla Jovovich'in katıldığı The Residences Mandarin Oriental Bodrum'un hafta sonu gerçekleşen tanıtım daveti gerçekten çok havalıydı. Astaş Holding'in, dünyaca ünlü lüks konaklama markası Mandarin Oriental ile yapacağı Bodrum Cennet Koyu'ndaki bu 102 odalı otel, 98 villa ve 116 daireli rezidans projesinden Cem Yılmaz da 4 milyon Euro'ya villa almıştı. Öğrendim ki, Yılmaz'ın 'Cennet'te pek çok sosyetik komşusu olacakmış! Fiyatları 3 ila 4.5 milyon Euro arasında değişen villalardan, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Bülent Eczacıbaşı ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de birer tane almış. 


SOSYETEYE GİRECEKLER! 

Yılmaz çifti ve bir aya kadar doğacak oğulları Kemal, villalarında 2013 yazından itibaren tatil yapmaya başlayacak. Bu da demek oluyor...