03 / 05 / 2024

Eczacıbaşı Yatırım sermaye

Eczacıbaşı Yatırım sermaye

Eczacıbaşı Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yatırım Holding, EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai' daki hisselerini arttırdı...

Eczacıbaşı Yatırım İntema İnşaat'tan hisse aldı!

Eczacıbaşı Yatırım Holding tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Eczacıbaşı Yatırım İntema İnşaat'tan hisse aldı. İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. sermayesindeki payı %45,11 sınırına ulaştı...

Eczacıbaşı Yatırım İntema İnşaat'tan hisse alımı gerçekleştirdi!

Eczacıbaşı Yatırım Holding, İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama'dan hisse alımı gerçekleştirdi. Eczacıbaşı'nın İntema İnşaat sermayesindeki paylarımız 02.09.2013 tarihi itibariyle %45,00 sınırına ulaştı...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Av. Sanlı Baş kimdir? İngilizce biliyor mu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Av. Sanlı Baş hangi üniversiteden mezun oldu? Sermaye Piyasası Kurulu’nda hangi alanda çalıştı? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor? İşte Av. Sanlı Baş ile ilgili tüm detaylar...

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi  50 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi açıldı!

Vernus Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağdat Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Baştaş Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Bşataş tarafından kuruldu. 

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammed Umer Basar tarafından kuruldu. 

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başboğa Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Baran Başboğa tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Başakoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başak, Sema Başak ve Samet Mecit Başa ortaklığında kuruldu.

Başaktürk Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başaktürk Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Osman Aktürk imzasıyla kuruldu.

Quatrus Çavuşbaşı İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çavuşbaşı İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hikmet Cem Ocakcı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mesut Türkeri ile Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Üsküdar'da kuruldu.

Eczacıbaşı Yatırım sermaye Haberi

Eczacıbaşı Yatırım sermaye

Eczacıbaşı Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


09.12.2013 tarihinde EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,27 TL fiyattan 275.000 adet alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar A.Ş. sermayesindeki paylarımız 09.12.2013 tarihi itibariyle %24,24 sınırına...