03 / 05 / 2024

eda tahmaz dekorasyon

eda tahmaz dekorasyon

2020 yaklaşırken yeni yılın trendleri de konuşulmaya başlandı. Ödüllü konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, 2020 yılı dekorasyon trendlerini anlattı.

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meva Eda Özmen ve Uğur Saraç ortaklığında kuruldu.

Mutlu bir ofis yaratmanın püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu Eda Tahmaz, son günlerde çok konuşulan yeni nesil ofis tasarımlarında farklı dekorasyon uygulamaları ile çalışanlar için nasıl mutlu ofisler yaratılabileceğinin püf noktalarını aktardı...

2020 yılı dekorasyon trendleri!

2020 yaklaşırken yeni yılın trendleri de konuşulmaya başlandı. Ödüllü konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, 2020 yılı dekorasyon trendlerini anlattı.

Eda Tahmaz'dan sonbahar renkleri ile dekorasyon önerileri!

İç Mimar Eda Tahmaz, sonbaharın tonlarını evinde hissetmek isteyenlere dekorasyon önerilerinde bulundu. Ahşap kullanımının arttığını belirten Tahmaz, 70’li yılların dekorasyon rüzgarının katlanarak devam edeceğini söyledi…

Eda Tahmaz'dan yazlık ev dekorayonu önerisi!

Eda Tahmaz yazlık ev dekerosyonu ile ilgili püf noklatalar verdi. Tahmaz ayrıca havuz başı ve bahçe tasarımları için gerekli koşullara da değindi.

Yazlık ev dekorasyonunun püf noktaları!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yazlık ev dekorasyonunun püf noktalarını ve bahçe tasarımlarında dikkat edilmesi gereken kriterleri anlattı.

Küçük evler için dönüştürebilir tasarım önerisi!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, günümüz koşulları nedeniyle daralan evlerimizi nasıl daha işlevsel hale getirebiliriz sorusuna cevap olarak, depolama ve düzen ihtiyacına yönelik çözüm önerilerini anlattı. 

İç Mimar Eda Tahmaz’dan farklı salon tipleri için dekorasyon önerileri!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yaşam alanlarını yenilemek isteyen ev sahipleri için dikdörtgen, L veya kare gibi farklı plan şemalarına sahip olan salon tiplerinde dikkat edilmesi gereken dekorasyon fikirlerini anlattı.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı büyük ilgi gördü!

10-13 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı, inşaat sektörünün büyük ilgisini çekiyor. Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret AŞ de fuara katılarak, yeni nesil ürünlerinden örnekler sunuyor...

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evko Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Servet Uzunlar, Zeynel Abidin Besleney, Kamil Kerem Zengin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) tarafından düzenlenen Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı' nın açılışı törenle yapıldı. Şanlıurfa’ daki fuarın bu yıl ikincisi düzenleniyor...

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 10-13 Nisan'da!

Tüm Sanayiciler ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Sadık Sade ve Fuar Müdürü Musa Öztürk, Şanlıurfa’da yapılacak olan Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı öncesinde basın toplantısı düzenledi...

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Kızılaslan İnşaat Mobilya Dekorasyon Bilişim Sanayi ve Limited Şirketi, Mehmet Kızılaslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Çiçeksuyu Caddesi'nde kuruldu.

eda tahmaz dekorasyon Haberi

eda tahmaz dekorasyon

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, geleceğin evlerini göz önüne alarak 2020 yılının trendleri ve dekorasyonda yakın gelecekte konuşulacak gelişmeleri anlattı. Yükselen minimalist ve çevreci akım ile birlikte multifonksiyonel yaşam alanlarının ortaya çıkacağını dile getiren Eda Tahmaz’a göre retrofütüristik akım ile birlikte doğal dokular, organik formlar ve açısal yüzeyler dekorasyonda sıklıkla tercih ediliyor olacak. Mat ve pastel renklere de metalik parlaklık eşlik ediyor.

Günümüz şehirlerinde bireylerin ön planda olduğu, daha kompakt yaşam ve çalışma alanları tercih edilir hale geliyor. “ İlerleyen zaman diliminde teknolojiden ve kendimizden daha fazlasını isteyeceğiz.” diye konuşan Eda Tahmaz’a göre insanlar dijitalleşirken, teknoloji insanlaşmaya başlayacak.  Şehirleşmeyle birlikte yalnız bireylerin artmakta olduğunu dile getiren iç mimar, yüksek yaşam maliyetlerinin de etkisiyle insanın yaşam alanının küçülmekte olduğunu...