29 / 04 / 2024

Edessa Konutları yol sorunu

Edessa Konutları yol sorunu

Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmak amacıyla kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale-Gaziantep Çevreyolu üzerinde bulunan Edessa konutlarının yol sorunu çözüyor.

Urla ve Güzelbahçe'de arsa ve konutlar değerlendi!

Son zamanlarda özellikle büyük şehirlerde yaşamın giderek zorlaşması, insanların kentten kırsala yönelmelerine yol açtı. Bu zorluklara bir de pandemi ve İzmir'de yaşanan deprem eklenince sayfiye bölgelerdeki arsalar ve konutlar değerlendi.

Korona sonrası balkonlu ve güneş alan konutlar revaçta olacak!

Covid-19 inşaat sektörünün yol haritasını değiştirdi. Yeni yaşam şekilleri ve kentsel dönüşümle değişen konutların mimari özellikleri sektörde değişikliklere neden oldu.

İmar barışında yol haritası netleşti!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren imar barışında yol haritası netlik kazandı. 31 Aralık 2017 sonrası yapılan konutlar yararlanamayacak ve hükümet barışı bir yıl uzatabilecek.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları için yol yapılacak!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ konutları için alternatif yolların yapılmasına karar verildi.

Malatya Beydağı'na yeni yol açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarı ve Tecde yolunu, eski TOKİ konutları ile kentsel dönüşüm projesinin gerçekleştirildiği Beydağı Mahallesi'ne bağlayacak yeni bir yol açıyor.

Adana Kozan 2. Etap TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

Şanlıurfa Edessa Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmak amacıyla kent merkezinde ve ilçelerde çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale-Gaziantep Çevreyolu üzerinde bulunan Edessa konutlarının yol sorunu çözüyor.

Kocaeli Aydınkent ile Yuvacık arasına yeni yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Aydınkent Kalıcı Konutları ile Yuvacık arasında yol yaptı.

Kocaeli Aydınkent Kalıcı Konutları'na yeni yol yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü, Başiskele’de Aydınkent ile Yuvacık’ı birbirine bağlayacak 700 metrelik yol yapımı gerçekleştiriyor.

Kuzey Şehir Altyapı Ve Yol Açma Çalışmalarına Başlandı!

'Gaziantep Kuzey Şehir' konutlarının tanıtılmasının ardından bölgede altyapı ve yol açma çalışmaları başladı. İlk etapta 3 bin konutun yapılacağı, geri kalanların 5 yılda tamamlanacağı açıklandı.

Soma TOKİ konutlarını rahatlatacak yol yapılıyor!

Soma Belediyesi, Soma Kaymakamlığı ve Ege Linyitleri İşletmesi’nin destekleriyle 301 şehit madenci yakınları için yapılan TOKİ konutlarıyla Kozanlı yoluna bağlantıyı sağlayacak yolu açma çalışmalarına başladı.

Velibaba Sosyal Konutları sahiplerine teslim edildi!

Velibaba Sosyal Konutları sahiplerine teslim edildi. Mülkiyeti imar planlarına göre yol, park gibi donatı alanlarında kalan 69 gecekondu sahibi, Akşemseddin Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura çekimi ile oturacakları daireleri seçti.

Süleyman Çetinsaya: Türkiye'de yapılaşma anlamında büyük yol katedildi!

Kentsel dönüşümle niteliksiz yapıların kaliteli yapılara dönüşmesi gerekiyor Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 17 Ağustos 1999'dan itibaren Türkiye'de yapılaşma anlamında büyük yol katedildiğini söyledi.

Edessa Konutları yol sorunu Haberi

Edessa Konutları yol sorunu


Akçakale- Gaziantep çevre yolu güzergahında bulunan ve yapımı devam eden Edessa konutlarında yeni yol yapım çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, çevre yolu ve konutların bağlantı yol yapımı için bölgede rakım düşürme çalışması yapıyor.


Eyyübiye ilçesinde yaşanan trafik yoğunluğun önüne geçmek için ilçe genelinde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 800 Yataklı Eyyübiye İlçe Devlet Hastanesi önündeki yolu dolgu yaparak terasman kısmına getirme çalışmalarında sona geliyor.


Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede sürdürülen çalışmalar kapsamında sinyalizasyon, güç hatları ve diğer alt yapı kabloları bu çalışmayla birlikte yer altına alarak caddenin standartlarını yükseltiyor.


Öte yandan Eyyübiye ilçesinde yıllardır yol sorunu yaşayan Selçuklu mahallesinde, 30 metrelik yeni bir bulvar açmayı planlayan Büyükşehir Belediyesi, bölgede 30 ev ve iş yerinin kamulaştırma ile yıkım çalışmalarına hummalı bir şekilde devam...