05 / 05 / 2024

Edge Capital

Edge Capital

Merkezi Beyrut’ta bulunan uluslararası yatırım şirketi Edge Capital, önümüzdeki beş yıl içinde Türkiye’de gayrimenkul sektörüne 250 milyon dolarlık yatırım kararı aldı

Edge Capital CEO’su Naji Boutros, 15 Haziran'da İstanbul’da olacak!

Merkezi Beyrut’ta olan uluslararası yatırım şirketi Edge Capital, önümüzdeki 3 yıl içinde Türkiye’ye 250 milyon dolar yatırım yapmaya karar verdi

Edge Capital 250 milyon dolar yatıracak, konuta yoğunlaşacak!

Edge Capital, Turkmall ile ortak projelerde 2015 yılına kadar Türkiye'de 250 milyonluk yatırım yapacak olup

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

Zeray Next Capital'in yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı! 

Zeray Next Capital projesi için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyası 1 ay uzatıldı. Next Capital projesinin teslimlerinin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Zeray Next Capital'de yüzde 25 indirim fırsatı! 2025 sonunda teslim!

Zeray Next Capital projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Next Capital resmen başlıyor! Zeray İnşaat'tan Ankara'ya 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa edeceği Next Capital projesi resmen başlıyor. Maliyeti 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak olan projede 491 konut ve 91 ticari ünite yer alacak.

Zeray Next Capital satışta! Yeni proje! 

Zeray Next Capital projesinde konut satışları başladı. Başkentte yükselen projede 575 adet konut bulunuyor. Peki Zeray Next Capital'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Next Capital için geri sayım başladı! Başkente 491 konut ve 91 ticari ünitelik yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat başkent Ankara'daki Next Capital projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 950 milyon 120 bin 329 TL'ye mal olacak Ankara Next Capital projesinde 491 konut ve 91 ticari ünite bulunuyor.

A1 Capital’in halka arzında talep patlaması!

A1 Capital’in halka arzına bireysel ve kurumsal yatırımcılardan yoğun talep geldi. Hisse başına paylarını 25 liradan yatırımcılara sunan şirketin yüzde 35 hissesi halka açıldı. Halka arza toplam arz büyüklüğünün 2,43 katı talep gelirken, elde edilecek kaynak şirketin büyümesinde kullanılacak.

Motorola'nın amiral gemisi Edge 40 Pro'ya merhaba deyin! 

Motorola, uzun süredir merakla hayranlarının beklediği amiral gemisini tanıttı. Peki amiral gemisi model beklentiyi karşılıyor mu? İşte Motorola Edge 40 Pro özellikleri ve fiyatı.

Pek çok kişi neden Microsoft Edge'den nefret ediyor! İşte nedeni

Microsoft, bir zamanlar dünyanın en popüler internet tarayıcısının yaratıcısıydı, ancak herkesin Internet Explorer kullandığı dönem çoktan geçti.  Önceki web tarama alaka düzeyini yeniden yakalama girişiminde bulunan şirket, Microsoft Edge'i piyasaya sürdü. 

Motorola Moto Edge 40 Pro özellikleri sızdırıldı!

Motorola, global pazarda rekabeti yükseltmek için çalışmalarını sonlandırdı. Moto Edge 40 Pro özellikleri ise sızdırıldı. İşte detaylar...

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Edge Capital Haberi

Edge Capital

Divan Otel’de düzenlenen basın toplantısına Turkmall Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ile birlikte katılan Edge Capital CEO’su Naji Boutros, hem gelişen ekonomisi hem de sahip olduğu jeopolitik gücü nedeniyle başta Körfez sermayesi olmak üzere tüm uluslararası yatırımcılar için Türkiye’nin öneminin arttığına dikkat çekti.  


Atalarının Antakyalı olduğunu ve Türkiye ile farklı bir sevgi bağı bulunduğunu söyleyen Naji Boutros, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Colony Capital’in yıllarca yönetim koltuğunda oturmuş. Sahip oldukları uluslararası tecrübeyi Türkiye’deki girişimci yeneteği ile birleştirip gayrimenkul sektöründe önemli projelere imza atacaklarını belirten Boutros, Turkmall ile yaptıkları ortaklıktan duydukları memnuniyetin altını çizdi. 


Turkmall’un proje geliştirme şirketi ‘Turkmall Real Estate’in yüzde 25 ortağı olan Edge Capital’in proje bazındaki ortaklık oranları ise projeye göre değişiklik gösteriyor....