27 / 04 / 2024

A1 Capital’in halka arzında talep patlaması!

A1 Capital’in halka arzında talep patlaması!

A1 Capital’in halka arzına bireysel ve kurumsal yatırımcılardan yoğun talep geldi. Hisse başına paylarını 25 liradan yatırımcılara sunan şirketin yüzde 35 hissesi halka açıldı. Halka arza toplam arz büyüklüğünün 2,43 katı talep gelirken, elde edilecek kaynak şirketin büyümesinde kullanılacak.



Sermaye piyasalarında faaliyet gösteren A1 Capital’in halka arzının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı. Hisselerinin yüzde 35’ini halka açan şirket, 7 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasındaki talep toplama sürecini tamamladı. Halka arzın başarılı bir şekilde tamamlandığını açıklayan A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak, halka arza 2,43 kat talep geldiğini belirterek sonucun memnuniyet verici olduğunu söyledi.

A1 Capital’in halka arzı, şirketin 100 milyon lira olan nominal sermayesinin 35 milyon lira artırılarak gerçekleşti. Hisse başına paylarını 25 liradan yatırımcılara sunan şirketin, beklentilerin üzerinde ilgi görerek 2,43 kat talep aldığı ve halka arz sürecini başarılı bir şekilde tamamladığı bildirildi.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön