06 / 05 / 2024

Edip Alan kim

Edip Alan kim

Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan kimdir? Edip Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Edip Alan, ne zamandan beri, Siirt Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder?

Konut kredisi çekerek ev alan kişi hayatını kaybettiğinde kalan ödemelerin nasıl yapıldığı merak ediliyor. Peki, Ölen kişinin ev kredisi borcunu kim öder? İşte detaylar...

Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında?

Sabancı Holding'e bağlı birçok şirkette görev alan Özlem Kalkan kim? Özlem Kalkan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Hakkari'de imar barışı bilgilendirmesi yapıldı!

Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Edip Alan “İmar Barışı” ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Edip Gayrimenkul gayrimenkullerinin değerlemelerini yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret İstanbul ve Kırklareli'de yer alan gayrimenkullerinin değerlemerini yayınladı. 

Tapu harcını kim öder 2017?

492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı (4) sayılı tarifede yer alan tapu işlemleri, tapu harcına tabi oluyor. Peki, tapu harcını kim öder 2017?

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde hazırlanan "10'un farkı 10'un yıldızı" projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nın 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Yasemin Evleri'nde ister konut ister ticari alan! 0 Faizle!

Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda. İster konut, ister Ticari alan ihtiyaçlarınıza göre bir yer Yasemin Evlerinde.

Balıkesir'in yeni prestij alanı: Yeni Karesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Toplu Konut A.Ş eliyle 2400 konutun temelini atacak. MIPIM fuarında tanıttığı ve başlattığı projelerle adından söz ettiren Ahmet Edip Uğur, Yeni Karesi'yi Balıkesir'in yeni prestij alanı olarak niteledi.

Edip Alan kim Haberi

Edip Alan kim

Edip Alan kimdir?

Edip Alan 01.08.1971 tarihinde Midyat’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Batman’da tamamladı.


1993 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun oldu. 1993-1996 yılları arasında çeşitli firmalarda (zemin mekaniği, yapı-zemin etkileşmesinin yapılardaki rolüyle ilgili) çalıştı.


1997-2000 yılları arasında öğretmen olarak görev yaptı. 2000-2010 yılları arasında Batman Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde mühendis olarak görev yaptı.


2010 yılından itibaren Siirt Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 29.08.2012 tarihinde Siirt Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Olarak göreve başladı.


Edip Alan, evli ve iki çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Santral :0484 223 23 00 

E-Posta :[email protected] 

Telefon : 0484 223 23 00 

Faks : 0484 223 29 76


Siirt Kurtalan Kıcıman imar planı değişikliği...