26 / 05 / 2024

Edip Gayrimenkul kırklareli değerleme raporu

Edip Gayrimenkul kırklareli değerleme raporu

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret'in Lüleburgaz-Büyükkarıştıran'da bulunan tesis ve arsalarının değeri 42 milyon 610 bin TL, ayrıca Lüleburgaz-Durak Mahallesi'nde yüzde 50 hisse değeri ise 2 milyon 615 bin TL olarak tespit edildi.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Edip Gayrimenkul 2021'de ne kadar satış gerçekleştirdi?

Edip Gayrimenkul tarafından yayınlanan 1 Ocak 2021- 31 Aralık 2021 dönemine ilişkin gelir tablosuna göre, şirket bu dönemde 2 milyon 704 bin 491 TL'lik brüt satış gerçekleştirdi.

Ata GYO'nun Ordu ve Kırklareli gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Ordu Altınordu ve Kırklareli Lüleburgaz'daki gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Kırklareli Babaeski'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

T.C. Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli ili, Babaeski ilçesi, Erikleryurdu Mahallesi'nde yer alan 13 gayrimenkulü 15 milyon 593 bin 692 TL'ye satıyor...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait finansal raporunu, faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

Edip Gayrimenkul 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Edip Gayrimenkul'ün Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş ekteki 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verildi.

Kırklareli Babaeski'de 16.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Babaeski İcra Dairesi, Kırklareli İli Babaeski İlçesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 314 bin 912 TL olarak belirlendi. 

Edip Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Kırklareli Camikebir'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Camikebir Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kırklareli'de 5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kırklareli Merkez Camikebir mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün muhammen bedeli 4 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Edip Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!    

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kurumsal yönetim ilkeleri gereği oluşturulan komiteler ve bağımsızlık beyanları hakkında açıklama yaptı...

Edip Gayrimenkul kırklareli değerleme raporu Haberi

Edip Gayrimenkul kırklareli değerleme raporu

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret'in Lüleburgaz-Büyükkarıştıran'da bulunan tesis ve arsalarının değeri 42 milyon 610 bin TL, ayrıca Lüleburgaz-Durak Mahallesi'nde yüzde 50 hisse değeri ise 2 milyon 615 bin TL olarak tespit edildi. 



Açıklama:

Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından düzenlenen 18.02.2016 tarihli değerleme raporlarına göre, Şirketimizin;

Kırklareli-Lüleburgaz-Büyükkarıştıran adresinde bulunan tesis ve arsalarının değeri: 42.610.000 TL,

ayrıca Kırklareli-Lüleburgaz-Durak Mahallesinde bulunan arsalarının %50 hisse değeri ise: 2.615.000 TL olarak tespit...