06 / 05 / 2024

Edip Gayrimenkul ulşaım

Edip Gayrimenkul ulşaım

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Edip Gayrimenkul edinilen fonun kullanımına ilişkin raporu yayınladı.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul, iki mali tabloda dağıtılabilir dönem karının oluşmadığını dikkate alarak kar dağıtımı yapılmamasına, cari yıl dönem zararlarının geçmiş yıl zararlarına aktarılmasına karar verdi. 

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Fergüven Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ergüven tarafından açıldı. 

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Çetin tarafından açıldı.

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi açıldı!

Azade Nisa Turizm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Akka Hotels Lush Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Akbalık tarafından açıldı.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Edip Gayrimenkul 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Edip Gayrimenkul, 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda kar payı dağıtımı yapmayacağı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Edip Gayrimenkul Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Haziran'da!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul toplantısıNI 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret A.Ş, 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, "MGI Bağımsız Denetim A.Ş.'i, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Edip Gayrimenkul Yatırım'ın portföy değeri ne kadar?

Edip Gayrimenkul Yatırım, 212 AVM'nin, Mahmutbey'deki arsasının, Lüleburgaz'daki tesis ve arsalarının değerini açıkladı...

Mapa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mapa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Keser Cohen tarafından açıldı. 

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Edip Gayrimenkul ulşaım Haberi

Edip Gayrimenkul ulşaım

Edip Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII.128.1 sayılı Pay Tebliği gereğince  yayınlanması gereken, Şirketimiz sermayesinin 50.000.000 TL'den 65.000.000 TL'na artırılması sonucunda elde edilen 15.000.000 TL fonun kullanımına ilişkin rapor ektedir.


Dosya için