15 / 05 / 2024

Edirne Açık ve Kapalı Cezaevi

Edirne Açık ve Kapalı Cezaevi

Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Karabacak, "Hükümlülerden istifade edip onları eğitip, onlardan hem işbaşında yararlanmak hem de tahliyelerinden sonra onları ustalıkla belgelendirip, edindikleri bilgi ve tecrübeleri meslek olarak yürütmelerini hedefliyoruz" dedi...

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Türk-İş resmen açıkladı: Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) tarafından ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı rakamları açıklandı. Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı. İşte 2023 Ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı...

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

TOKİ'den yeni kampanya: 43 ilde 116 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkıyor! İhale tarihi ve ödeme planına hemen bakın

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) açık artırma tarihi açıklandı. Açık artırma yöntemiyle 43 ilde 216 daire, 17 ilde 393 iş yeri satışa çıkacak. 

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan son dakika 235 adet personel alımı! Açık kadrolar ve alım yapılacak iller belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 235 personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru koşulları, son başvuru tarihi ve açık kadrolar ve alım yapılacak tek tek belli oldu.

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen vatandaşlar yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaları için bazı haklara sahip olabilecek. Peki, hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Edirne Açık ve Kapalı Cezaevi Haberi

Edirne Açık ve Kapalı Cezaevi

Trakya Üniversitesi (TÜ) Balkan Kongre Merkezi'nde 3 gün sürecek "23'üncü Uluslararası Ortaçağ ve Türk Dönemi Kazıları ve Sanat Tarihi Araştırmaları Sempozyumu" başladı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, sempozyumun açılışında konuşma yaptı. Karabacak sunumda, Edirne Açık ve Kapalı Cezaevi sınırlarında Piyade Kışlası, Mahmudiye Camisi, Kışla Hamamı, Çifte Kuleli Giriş Kapısı, Valide Sultan Çeşmesi, Hacıdoğan Tabya ve Ayvalık Tabya olmak üzere korunması gereken kültür varlıkları olduğunu ifade etti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fatih Karabacak, Türkiye'de bir ilke imza atarak, Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumunda iş yurdu faaliyetleri kapsamında "mimari restorasyon iş kolu" kurduklarını söyledi.

Karabacak, mimari restorasyon uygulamalı iş kolunda son zamanlarda artan restorasyon işleri sebebiyle ara eleman ihtiyacının hat safhada olduğunu söyledi. Karabacak, "Zamanın da genişliği değerlendirildiğinde hükümlülerden istifade edip onları...