16 / 05 / 2024

Edirne Belediyesi kiracıları

Edirne Belediyesi kiracıları

Edirne Belediyesi, faaliyetlerini durdurduğunu açıklayan kiracılarından kira almayacağını duyurdu.

Sivas Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları kapsamında desteklerine devam eden Sivas Belediyesi, 17 Mayıs tarihine kadar uygulanacak olan "tam kapanma" sebebiyle kiracılarından mayıs ayı kiralarını almayacak.

Safranbolu Belediyesi'nden kiracılarına müjde! 

Safranbolu Belediyesi, Olağanüstü Meclis Toplantısı'nda belediyeye ait kiracıları sevindirecek kararlar aldı. 

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Marmaris Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Marmaris Belediyesi, kiracısı olan esnafa koronavirüs salgını süresi boyunca kira ödemelerinde indirim yapacak. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Capitol kiracılarına yüzde 50 indirim sağlayacak!

Kiracılarını biraz rahatlama sunmak ve gelirleri etkilenen kiracılarının nakit akışlarını kolaylaştırmayı planlayan Capitol, kiracılarına yüzde 50 indirim sağlayacak.

Esenyurt Belediyesi kiracılarından 3 aylık kira ve ecrimisil ücretini almayacak!

Esenyurt Belediye Meclisi Eylül ayı oturumlarında koronavirüs salgını boyunca kapalı kalan belediyeye ait iş yerlerinin kiracılarından, biriken ecrimisil ve kira ücretlerinin alınmaması kararı verildi.

Panora GYO'dan kiracılarına finansal destek!

Panora GYO, koronavirüse karşı alınan tedbirlerle yaşanan normalleşme süreci ile birlikte, bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına finansal destekte bulunarak bütçelerine katkı sağlayacak.

İş yeri kiracılarına stopaj ve KDV indirimi!

İş yeri kiracılarına müjdeli bir haber daha geldi. Kira sözleşmesi gereği gelecek yıla sarkan kiralar, yıl sonuna kadar ödenirse gelecek yılın ödemeleri için indirimli vergi fırsatı sunulacak...

Akiş GYO Eylül ayında kiracılarına destek verecek!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerimizde faaliyet gösteren kiracılarına Eylül ayı kira ödemelerine destek sağlayacak. 

Akiş GYO AVM'lerdeki kiracılarına kira desteği verecek!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'deki kiracılarına Ağustos ayı kira ödemelerine yönelik olarak  yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlayacak.

Akiş GYO'dan kiracılarına kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde bulunan Alışveriş Merkezlerimizdeki kiracılarından, Temmuz ayı kira ödemelerine yönelik olarak  yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde  kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Edirne Belediyesi kiracıları Haberi

Edirne Belediyesi kiracıları

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, koronavirüs tedbirleri dikkate alındığında faaliyetlerine ara veren belediye kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı ve işletmelerden işçi çıkarmamalarını istedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren belediye kiracılarından kira alınmayacağını ifade etti.

Gürkan, şu mesajı yayınladı: "Koronavirüsü tedbirleri nedeniyle iş yeri faaliyetlerini durduran Edirne Belediyesi kiracılarından, faaliyetleri tekrar başlayana kadar kira alınmayacaktır. Kiracılarımızdan bu süre zarfında işçi çıkarmamalarını bekliyoruz. Dayanışma ile bu süreci birlikte atlatacağız."