22 / 05 / 2024

edirne fırınlarsırtı son başvuru tarihi 2019

edirne fırınlarsırtı son başvuru tarihi 2019

TOKİ Fırınlarsırtı ev fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru dönemi 31 Ocak 2019 itibariyle sona eriyor.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Sıfır araç almak isteyenlere muhteşem kampanya! Dacia Haziran ayında çok konuşulacak

Son senelerde araç almak neredeyse olanaksız hale gelirken güncel avantajlarda oldukça dikkat çekiyor. Sıfır araç sahibi olmak isteyen çiftçilerin yüzü nihayet güldü. Yapılan açıklama doğrultusunda karar resmen ilan edildi. Binlerce TL indirim uygulanacak. İşte kampanya ayrıntıları.

Sıfır araç almak isteyenlere müjde! Fiat'ın bu fırsatını kaçırmayın

Mayıs ayının bitimine bir gün kala Fiat’tan son uyarılar yapıldı. "Yarısını 1 sene sonra öde" kampanyası ile tüm vatandaşları mutlu eden Fiat, sadece 235.000 TL vererek sıfır araç sahibi olma avantajı sunuyor. Kampanya için son bir gün çağrısı yapılırken ayrıntılarda araştırılmaya devam ediyor.

Sıfır otomobile mayıs zammı şoku! Adı var kendisi yok! Fiyatlar 120 bin liraya kadar arttı! 

Son zamanlarda bayilerde sıfır otomobil bulmak gittikçe zorlaşırken mayıs ayında sıfır otomobil fiyatlarının 120 bin TL'ye kadar arttığı ortaya çıktı. Adı var kendisi yok olan sıfır otomobiller için yeni zamların gelmesi de bekleniyor.

İkinci el araç fiyatları sıfırı geçti! Artışın sebebi bakın neymiş?

İkinci el araçlara talep son zamanlarda arttı ve bu nedenle fiyatlar resmen fırladı. İkinci el araç fiyatları, sıfır araç satan yetkili bayilerin yayımladığı liste fiyatlarını geçti. Sektör temsilcileri ise fiyatlardaki bu artışın sebebinin ihtiyaç dışında otomobil alan kişiler olduğunu söyledi.

Sıfır otomobillere 3 ayda gelen zam akıllara durgunluk verdi! Hangi aracın fiyatı ne kadar?

Son bir ayda sıfır otomobil fiyatlarına döviz kurlarındaki yükseliş nedeniyle ortalama 30 bin TL zam gelirken, mart ayından bu yana tam 144 bin TL zam geldi. Sektör temsilcileri, araç fiyatlarına seçimden sonra yine zam geleceğini belirtti.

2023 model Citroen Ami'de Mayıs fırsatları! Aylık 5 bin 200 TL taksitle sıfır km otomobil sahibi olabilirsiniz

Sıfır km otomobil fiyatları yükselmeye devam ediyor. Küçük araçlar hem fiyat hem de kullanım kolaylığı açısından son dönemde daha çok ilgi görüyor. Bu otomobillerden birisi de Citroen Ami. İşte detaylar...

Sıfır araçlara sürpriz zam kararı! Yeni fiyatlar aklınızı başınızdan alacak!

Sıfır otomobil bulmak ve almak resmen olanaksız hale geldi. Kur farkından kaynaklanan artışın yanında bir kötü haber de otomobil piyasası temsilcilerinden geldi. Sıfır araçlarda mayıs ayında fiyatlara zam geleceği duyuruldu. İşte sıfır otomobil fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin ayrıntıları...

Migros’ta Ramazan şenliği başladı! Mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye düştü! Bugün son!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta ayın ürünleri belli olurken, Migros’ta mikrodalga fırın 1350 TL’ye, borcam 130 TL'ye, ölçü bardağı 30 TL'ye, fırın tepsisi 130 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirimde? Sizin için derledik...

Sıfır araç almak isteyenler; fiyatı 250 bin TL'nin altında bir tek o kaldı! Citroen Ami'nin Nisan ayı satış fiyatı

Sıfır km otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Küçük araçlar hem fiyat hem de kullanım kolaylığı ile ilgi görüyor. Bu otomobillerden biri olan Citroen’in en küçük aracı Ami'nin yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte Nisan ayı fiyatı belli oldu. İşte detaylar...

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir?

Sıfır araç bulamayanlar ikinci ele yönelince fiyatlar patladı! İşte ikinci el otomobilde son fiyatlar…

Sıfır araç tedariğindeki sıkıntılar nedeniyle tüketiciler ikinci el otomobillere yönelirken, gelen yoğun talebin ardından ikinci elde de fiyatların hareketlendiği dikkati çekiyor. İkinci el otoda fiyatlar ne kadar arttı? Hangi modeller tercih ediliyor? Detayları haberimizde...

Altus 4 gözü gazlı solo fırın en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak arayışında olup bütçesi kısıtlı olanlar, Altus dört gözü gazlı solo fırını en ucuza alacağınız yerleri ve fiyat listesini sizin için listeledik. İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

edirne fırınlarsırtı son başvuru tarihi 2019 Haberi

edirne fırınlarsırtı son başvuru tarihi 2019

TOKİ Edirne Fırınlarsırtı projesi dün itibariyle satışa çıktı. Projede toplam 97 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Fırınlarsırtı ev fiyatları 2019 haberimizde yer alıyor. 2+1 dairelerin bulunduğu proje için son başvuru tarihi 31 Ocak 2019 olarak belirlendi.

Yüzde 12 ve yüzde 20 peşinat oranıyla konut sahibi olunabilen Fırınlarsırtı TOKİ için ödenecek peşinat tutarları 13 bin 719 TL ile 35 bin 186 TL arasında değişiyor.

Kura çekilişi 18 Şubat 2019 tarihinde yapılacak olan TOKİ Edirne Fırınlarsırtı  projesinde 180 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.

Fırınlarsırtı TOKİ'deki dairelerin brüt alanı 76,16 metrekare ile 86,32 metrekare arasında; net alanı 59,26 metrekare ile 63,52 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Fırınlarsırtı ev fiyatları 2019!
TOKİ Edirne Fırınlarsırtı projesinde en düşük konut bedeli 114 bin 328 TL, en yüksek konut bedeli ise...