05 / 05 / 2024

edirne havaalanı yapılıyormu

edirne havaalanı yapılıyormu

Edirne yapılması planlanan havaalanı için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Edirne Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, teknik ekibin yer tespitinin ardından çalışmaların daha da hızlanacağı ifade edildi.

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Edirne Süloğlu TOKİ başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Süloğlu'nda yer alan 38 daire satışa sunuluyor. Projede 9 bin 675 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Edirne Süloğlu TOKİ başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Süloğlu Evleri fiyatları 80 bin 624 TL'den başlıyor. Projede yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Peki TOKİ Edirne Süloğlu başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Lalapaşa başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

TOKİ Edirne Lalapaşa'da 9 bin 377 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede konut fiyatları 78 bin 145 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Edirne Lalapaşa başvuru işlemleri nasıl yapılıyor?

1999 yılında Büyükdere'de ikinci adliye binası yapılıyormuş!

1999 yılında Büyükdere'de küçük bir binada hizmet veren Sarıyer Adliyesi ikinci bir binaya kavuşmaya hazırlanıyormuş. Adliye binasının yanında bulunan tarihi bir yapı, 140 milyar liraya restore edilerek hizmete girecekmiş.

1983 yılında Okmeydanı kan ağlıyormuş!

1983 yılında Okmeydanı kan ağlıyormuş. Paha biçilmez abidelerin olduğu Okmeydanı talan edilmiş, siyasilerin oy kaygısı ile gecekondu yapımına göz yumması tarihi meydanın harap olmasına yol açmış.

1983 yılında Kapalıçarşı'nın çatısı kiremitlerle kaplanıyormuş!

1983 yılında Kapalıçarşı'nın çatısı eski tip kiremitlerle kaplanıyormuş. Kapalıçarşı'yı eski görünümüne kavuşturmak için başlatılan çalışmalar, orijinal mimarisine sadık kalınarak yapılıyormuş. Çalışmalar sonunda beton çatı yerini eski tip kiremitlere bır

1981 yılında Haydarpaşa Limanı'na ek rıhtım yapılıyormuş!

1981 yılında Haydarpaşa Limanı'na ek rıhtım yapılıyormuş. İlave rıhtım için denizden bir milyon metrekarelik bir alan doldurulmuş. İnşaatta toplam 158 bin metreküp beton kullanılacakmış ve tamamlandığında Ro Ro gemileri limana yanaşabilecekmiş.

1980 yılında 2. Boğaz Köprüsü için araştırma çalışmaları yapılıyormuş!

1980 yılında İstanbul'da Boğaziçi'nde ikinci bir köprü yapılıp yapılamayacağı araştırılmaya başlanmış. Yetkililer, araştırma çalışmalarına Hisarüstü ve Çubuk bölgesinden başladıklarını bildirmişler ve iki bölgede de birer şantiye kurmuşlar.

1979 yılında Ayazağa'da modern bir hayvanat bahçesi yapılıyormuş!

1979 yılında Gülhane Parkı'ndaki hayvanlar Ayazağa'da yapılacak yeni evlerini bekliyormuş. Ayazağa'da 1 milyon 69 bin metrekarelik bir alanda kurulacak hayvanat bahçesiyle, Gülhane'deki hayvanlar rahata kavuşacakmış.

1978 yılında İstanbul'dan her ay 10 bin gecekondu yapılıyormuş!

1978 yılında nüfusun yarısının gecekondularda yaşadığı İstanbul'da ayda on binden aşağı olmamak üzere çeşitli semtlerde gecekondular türüyormuş. Belediye ise, bu gecekonduları particilik faaliyetlerinden dolayı yıkamıyormuş.

1978 yılında Florya'da 300 bin metrekare genişlikte plaj yapılacakmış!

1978 yılında Florya'da 30 bin kişinin denize girebileceği halk plajı yapılıyormuş. Florya - Yeşilköy arasında, 300 bin metrekare araziye yapılacak plajdan halk çoz para vererek yararlanacakmış.

1977 yılında Büyükçekmece'de sahile kaçak inşaatlar yapılıyormuş!

1977 yılında İl İmar Müdürlüğü'nün denetimindeki Büyükçekmece Sahili'ne kaçak inşaatlar yapılmaya başlanılmış, bu inşaatlar mühürlenmiş. Mühürlenen yapılarda çalışmalar durmamış ve sahili 5-6 metre eninde betonla doldurmuşlar.

edirne havaalanı yapılıyormu Haberi

edirne havaalanı yapılıyormu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Fatih Turan, Edime Valisi Dursun Ali Şahin'i ziyaret etti. Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, ziyareti değerlendirdiği basın açıklamasında, Genel Müdür Turan ile Edirne, Kırklareli ve Lüleburgaz'a hizmet verecek bir havaalanı yapılması konusunda görüştüklerini belirtti. Teknik ekibin yer tespitinin ardından çalışmaların daha da hızlanacağını ifade eden Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, şunları kaydetti: "Havaalanıyla ilgili durumu değerlendirmek üzere gelen Genel Müdür Turan bizi ziyaret etti. Akabinde teknik elemanlar gelip yer tespitinde bulunacaklar, sonra da bu konuyu bakanlığa ibraz edecekler. Havaalanı projesinin gerçekleşmesiyle kentimiz turizmde büyük bir kazanım elde edecek. Havaalanı projesinin hızlı trenle perçinlenmesiyle ilimiz daha iyi, yaşanılabilir koşullara ulaşacaktır." Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, havaalanı çalışmalarına verdiği destek ve çabaları...