04 / 05 / 2024

Edirne İpsala gayrimenkul satışı

Edirne İpsala gayrimenkul satışı

Edirne İli, İpsala İlçesi, İbriktepe Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 293 bin 868 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak satış: Edirne ve Bursa'daki 13 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor!

Milli Emlak, Edirne ve Bursa'da yer alan 13 adet gayrimenkulü yüze 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Edirne ve Bursa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!

Banka faizleri ve döviz kurunun artmasıyla ülke genelinde gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, ama 2024’ün ikinci çeyreğinde gayrimenkul piyasasının ikiye katlayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, “Şimdi gayrimenkul alma zamanı” dedi.

İl Özel İdare'den Edirne'de satılık gayrimenkul!

Edirne İl Özel İdaresi, Edirne İpsala'da yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerini satışa çıkardı. İpsala Bayrambey'de yer alan yöresel ürünler tanıtım ve satış yerinin muhammen bedeli 61 milyon 432 bin 500 TL olarak belirtildi.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

TOKİ'den Edirne İpsala’ya 236 adet sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin İpsala projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne İpsala 2022 sosyal konut projesi...

Edirne Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Edirne Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne ili, İpsala ilçesinde yer alan 30 tarlayı kiraya çıkarıyor. 

Edirne'de 10.1 milyon TL'ye kiralık 3 gayrimenkul!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne'de yer alan 3 gayrimenkul için kiralama kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 19 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Edirne İpsala'daki tarım arazileri kiraya veriliyor!

Edirne İli Yenikarpuzlu Belediye Başkanlığı, Edirne İpsala'daki tarım arazilerini kiraya verecek. Kiralama ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edirne Milli Emlak'tan 9.8 milyon TL'ye satılık 49 gayrimenkul!

Edirne Milli Emlak Müdürlüğü, mülkiyeti Edirne Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait 49 adet gayrimenkul 9 milyon 835 bin 550 TL'ye satıyor...

Avrasya GYO Edirne Merkez gayrimenkulü değerleme raporu! 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu yayınlandı...

Edirne'de 12.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne merkezde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 12 milyon 480 bin TL olarak belirlendi.

Edirne İpsala gayrimenkul satışı Haberi

Edirne İpsala gayrimenkul satışı

Edirne İli, İpsala İlçesi, İbriktepe Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 6 milyon 293 bin 868 TL bedel isteniyor. 

TAŞINMAZIN Özellikleri : 
Edirne İl, İpsala İlçe, 124 Ada, 3 Parsel, İBRİKTEPE Mahalle/Köy, Köy İçi Mevkii, 5 KATLI KARGİR UN FABRİKASI VE MÜŞTEMİLATI VE 2 KATLI BETONARME YATAKHANE VE 3 KATLI BETONARME DEPO VE BETONARME SİLO BİNASI VE ARSASI icradan satışa çıkarıldı. 

Kıymeti : 6.293.868,90 TL
1. Satış Günü : 28/06/2018 günü 14:00 - 14:05 arası
2. Satış Günü : 24/07/2018 günü 14:00 - 14:05 arası
Satış Yeri : İpsala Belediye Düğün Salonu - Saraçilyas Mah. İPSALA / EDİRNE

Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki...