29 / 04 / 2024

Edirne Kirişhane

Edirne Kirişhane

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Kirişhane Mahallesindeki imar planı değişikli ve imar planı itirazları reddedildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bakan Kirişci'den son dakika buğday açıklaması! Buğday taban fiyatı açıklandı mı? 4 Haziran 2022 buğday fiyat listesi

Çiftçiler merakla 2022 buğday taban fiyatının açıklanmasını beklerken, buğday fiyatları ve ithalatı gündemden düşmüyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konuyla ilgili konuştu. 2022 buğday taban fiyatı belli oldu mu? 4 Haziran 2022 buğday TMO, Edirne Ticaret Borsası fiyat listesi

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments değerleme raporu!

Avrasya GYO, Edirne İli, Merkez ilçesi,Kirişhane Mahallesi 2261 ada 16 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan ''Metro Hotel Apartments'' projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Edirne Merkez'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Edirne İcra Dairesi, Edirne ili, Merkez ilçesi, kirişhane Mahallesi'nde yer alan arsayı 7 milyon 320 bin TL'ye satıyor...

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Edirne'de arsa üzerindeki yapıların yıkımı tamamlandı!

Avrasya GYO Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. Projenin yapılacak olduğu arsa üzerinde bulunan yapıların yıkım işlemleri tamamlandı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Avrasya GYO Edirne Merkez gayrimenkulü değerleme raporu! 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkii 2261 ada 16 parsel değerleme raporu yayınlandı...

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments için 148.4 milyon TL'lik sermaye!

Avrasya GYO sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde yapımı planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanılması planlanıyor.

Avrasya GYO 259.5 milyon TL'lik fonu Metro Hotel Apartments için kullanacak!

Avrasya GYO, sermaye artırımı ile elde edilecek fonu Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde inşaası planlanan ‘'Metro Hotel Apartments'' projesi için kullanacağını açıkladı. 

Avrasya GYO'dan Edirne'ye Metro Hotel Apartments projesi!

Avrasya GYO, Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi Soğukkuyu mevkiinde 2261 ada 16 parsel de kayıtlı 19 bin 532 metrekare arsa alanı üzerinde Metro Hotel Apartments isimli projesini hayata geçirmek için çalışmalara  başladı.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatı alındı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Edirne Merkez Kirişhane Mahallesi'nde yapılması planlanan Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatını aldı...

Avrasya GYO'dan Metro Hotel Apartments projesi süreç iptali!

Avrasya GYO Edirne Kirişhane Mahallesi'nde yapılması planlanan Metro Hotel Apartments projesinde ayrılma hakkı kullanılmadığından süreci iptal etme kararı aldı.

Edirne Kirişhane Haberi

Edirne Kirişhane

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI

Tarih           :   03/11/2015

Karar No    :   2015/92

Konu           :   İmar Planı

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın 10.07.2015 tarihli ve 4482 sayılı yazısına istinaden;

1- Kurulumuzun 05.02.2001 tarih ve 2001/06 sayılı Kararı ile özelleştirme kapsam ve programına alınan TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı, Edirne ili, Merkez ilçesi, Kirişhane Mahallesinde bulunan 18.255,84 m² yüzölçümlü, 2241 ada, 3 no.lu parsele yönelik “Tercihli Kullanım Alanı (Emsal:1,50; 2,00; 3,00; Hmax:Serbest), Park Alanı ve Yol” kararı getirilmesine ilişkin Kurulumuzun 19.02.2015 tarihli ve 2015/01 sayılı Kararı ile onaylanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesine;

2- Onaylanan imar planlarının Resmî...