15 / 05 / 2024

Edirne Milletekili Okan Gaytancıoğlu

Edirne Milletekili Okan Gaytancıoğlu

Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesi sınırlarında bulunan bazı kumsalların kiralanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.

Edirne Keşan'daki TOKi konutlarının akıbeti TBMM'de!

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşa edilen TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Faizsiz konut şirketlerindeki son durum mecliste!

Faizsiz ev satın alma sistemi olarak işleyen tasarruf finansman şirketleri meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi sundu. 

Bill Gates'in Trakya'dan arazi topladığı iddialarına Bakanlık'tan yanıt!

Bill Gates'in Edirne ve Kırklareli'nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın aldığı haberleri gündemde bomba etkisi yarattı. Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuyu Meclis gündeminde konuştu. Tarım ve Orman Bakanlığı, Okan Gaytancıoğlu'nun konuya ilişkin sorularını yanıtladı.

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros liman projesine tepki! 

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, "Saros Körfezi'nin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" diyerek, Saros Körfezine yapılması planlanan FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi'ne tepki gösterdi...

Edirne Alipaşa çarşısındaki kiralar meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Edirne Alipaşa çarşısındaki işyerlerinin kiralarının arttırılması konusunu meclis gündemine taşıdı..

İcra takibi başlatılan konut kredisi kullanıcıları mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2010 yılından itibaren konut ve otomobil kredisi kullanan vatandaşlara ve borcunu ödeyemediği için hakkında haciz veya icra takibi başlatılanları meclis gündemine taşıdı..

Edirne'de yapılan yatırım miktarı TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2003-2016 yılları arasında Edirne'de yapılan yatırım miktarına ve sağlanan istihdama ilişkin olarak Bakan Eroğlu'na 4 soru sordu..

Trakya'da yabancılara satılan taşınmazlara ilişkin 3 soru TBMM'de!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinde yabancılara satılan taşınmazlara ilişkin olarak, Bakan Özhaseki'ye 3 soru sordu..

Lojman ücretlerine yapılan zam meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, memur lojman ücretlerine yapılan zamma ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Tarım arazilerinin azalması sorunu TBMM gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Tarım arazilerinin ve ekim oranının azalmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Edirne'deki 2. Vakıf İş Hanı'nın tahliyesi meclis gündeminde!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne'deki bir vakıf iş hanında restorasyon nedeniyle kiracı esnafın tahliye edileceği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Edirne Milletekili Okan Gaytancıoğlu Haberi

Edirne Milletekili Okan Gaytancıoğlu


Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Edirne'nin Keşan ilçesi sınırlarında bulunan bazı kumsalların kiralanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gaytancıoğlu sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu.


Gaytancıoğlu önergesinde "Edirne İlimiz Keşan İlçesi Sazlıdere ve Yayla Köy muhtarlıkları 2009 yılında Orman İşletme Müdürlüğüne müracaat ederek köy sınırları içerisinde bulunan kumsalları kiralamak istemiştir. Orman İşletme Müdürlüğü tarafından söz konusu yerlerin ölçümünü yapılmış ve bu yerlerin planı ve projesinin Orman İşletme Müdürlüğünce yapacağı daha sonra da muhtarlıklara devredileceği belirtmiştir. 


Ancak 7 yıl geçmesine rağmen hiçbir plan ve proje yapılmamış daha sonra ise söz konusu yerlerin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne devredildiği bilgisi muhtarlara verilmiştir. Şuan ise kamuoyunda yerlerin özel şahıslara kiralanacağı bilgisi dolaşmakta, İstanbul'dan gelip arsa almaya giden kişiler de gittikleri yerlerden hiçbir açıklama...