03 / 05 / 2024

Edirne Selimiye Meydanındaki dükkanlar

Edirne Selimiye Meydanındaki dükkanlar

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Selimiye Meydanı'nda bulunan ve belediye dükkânları olarak bilinen yerlerin kaldırılacağını belirterek, 'Orada nereden bakarsanız bir 10 milyonluk yatırımdır ama hatalı bir yatırımdır." dedi.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kira ve ev fiyatları için yeni hamleyi duyurdu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başjanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı’ndaki ’60 Bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni’nde yaptığı konuşmada önemli konulara değindi.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Samsun Saathane Meydanı'ndaki restorasyon çalışmaları tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve onarım çalışmaları devam eden Samsun Saathane Meydanı'nda incelemelerde bulundu.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul’a iki yeni otogar yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için hazırladıkları çözüm planlarıyla ilgili açıklamalar yaptı. İmamoğlu, Taksim meydanındaki düzenlemenin öncelikli olduğunu belirtti ve İstanbul'a iki yeni otogar yapılacağını duyurdu.

İstanbul raylı sistem hattı 600 kilometreye çıkarılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sultangazi Meydanı'ndaki parkta düzenlenen sahur programına katıldı. Soylu, programda yaptığı konuşmada açıklamalar yaptı.

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

Edirne Selimiye Meydanındaki dükkanlar Haberi

Edirne Selimiye Meydanındaki dükkanlar


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Genel Meclisimde Selimiye Meydanımda bulunan ve belediye dükkânları olarak bilinen yerlerin kaldırılacağını belirterek, 'Orada nereden bakarsanız bir 10 milyonluk yatırımdır ama hatalı bir yatırımdır. Biz burayı doğal bir şekilde düzenleyip hem Selimiye'yi insanlarla buluşturuyoruz, hem de Eski Cami ile Selimiye arasındaki doğal olmayan yerleri ortadan kaldırıyoruz. Orada tur otobüsleri için bir indi-bindi noktası oluşturulacak" dedi. 


Kaleiçi ve Karanfiloğlu semtleri için Kentsel Dönüşüm Sit Alanı kararını aldıklarını ama Kültür ye Tlırizm Bakanı'nın değiştiğini yeni Bakan Nabi Avcı ile önümüzdeki günlerde Ankara'ya gidip görüşeceğini belirten Gürkan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Genel Meclisi'ne katılarak, meclis üyelerine "Edirne'de Doğal Tarihi Mirasın Korunması Yeni Atılımlar ve Gelecek Hedefleri" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. 


"Meclis ile ortak iki proje"


Gürkan, Edirne Belediyesi...