16 / 05 / 2024

edirne tapu bölge müdürü mehmet yıldırım görevinden neden alındı

edirne tapu bölge müdürü mehmet yıldırım görevinden neden alındı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ı görevden aldı. Mehmet Yıldırım'ın yeni görev yeri henüz netleşmedi. İşte Resmi Gazete'de bugün yayımlanan o atama kararı...

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

Edirne Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edirne ili, İpsala ilçesinde yer alan 30 tarlayı kiraya çıkarıyor. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

Pendik Esenyalı 10. Bölge'ye tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin başlattığı imar uygulama çalışmaları,  430 malikin bulunduğu Esenyalı 10. Bölge’yi de tapuya kavuşturdu.

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge'ye 1.000 yeni imar tapusu!

Fevzi Çakmak 4.Bölge 2. Etap İmar Uygulaması,  Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. Metroya yakınlığıyla cazibe merkezi olan bölgede kentsel dönüşümün önü açılıyor.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

5 il için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri kuruldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatında düzenleme yapılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Karar ile Adana, Mersin, Erzincan, Gümüşhane ve Bayburt illeri için bölge müdürlükleri kuruldu.

Bazı illerde Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri kurulması hakkında karar!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Taşra Teşkilatında Düzenleme Yapılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararname ile bazı illerde yeni bölge müdürlükleri kuruldu..

Edirne emlakta tercih edilen bir bölge!

Serhat Çeker, Edirne'de emlak sektörünün son yıllarda yükselen bir grafik yakaladığını belirterek artık emlakta tercih edilen bir bölge olduğunu ifade etti.

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 yıl kiralık tarla!

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden İpsala'da bulunan 4704052,80 metrekare tarlanın kiralanması işi yıllık 2 milyon 116 bin 824 TL'ye 24 Mart 2015 Salı günü ihale edilecek.

edirne tapu bölge müdürü mehmet yıldırım görevinden neden alındı Haberi

edirne tapu bölge müdürü mehmet yıldırım görevinden neden alındı


Edirne Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Yıldırım'ı görevden alınma kararı, bugün (10 Temmuz 2014 Perşembe) tarih ve 29056 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 


İşte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce imzalı o atama  kararı;


"Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2014/697


1 – Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet YILDIRIM’ın başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.


2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı yürütür.

9/7/2014"


Emre Kulcanay /...