19 / 05 / 2024

edirne toki inşaat yapım işi

edirne toki inşaat yapım işi

Edirne İli Süloğlu İlçesi 78 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nevşehir’de TOKİ inşaatı yeniden başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yapımı bir süredir durdurulan TOKİ evlerinin inşaatının tekrar başladığını söyledi.

Edirne Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, inşaatı süren Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

Kütahya Emet 4. TOKİ inşaatı Haziran'da tamamlanacak!

Emet’te inşaat çalışmaları devam eden 4. TOKİ inşaatının 2019 Haziran ayında tamamlanmasının hedeflendiği belirtiliyor. 

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Edirne'de köprü inşaatı ihale bekliyor!

Karaağaç Mahallesi ile Edirne merkezini bağlayan, Meriç ve Tunca nehirlerinin üzerine yapılan alternatif köprü inşaatı tamamlanmasına rağmen bağlantı yollarının yapılmaması köprünün gecikmesine sebep oldu.

Edirne Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Edirne Erikli Sahilinde bulunan ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden Sağlık Bakanlığına tahsis edilen alana Şirketler Grubu tarafından yapılan Erikli Semt Polikliniği'nin kaba inşaat çalışmaları sona erdi.

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

TOKİ inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 9. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 10.00'da gerçekleşecek.

Tuncay Tekay: TOKİ inşaat sektöründen çıkmalı!

Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Tuncay Tekay TOKİ'de arsa devletten olduğu için bir başka müteahhitin TOKİ ile rekabet gücü kalmıyor. Haliyle inşaat sektöründe kafalar karışıyor. TOKİ kesinlikle inşaat sektöründen çıkmalıdır" dedi.

Giresun Belediyesi TOKİ inşaatını mühürledi!

Giresun Belediyesi, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin temelini attığı 592 konutluk TOKİ inşaatını ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürledi.

edirne toki inşaat yapım işi Haberi

edirne toki inşaat yapım işi

Edirne İli Süloğlu İlçesi 78 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 21 Ekim 2013 tarihinde saat 15:00'da ihale edilecek. 


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA



Detaylı bilgi için