05 / 05 / 2024

edirne yeni içme suyu isale hattı ne zaman

edirne yeni içme suyu isale hattı ne zaman

Edirne’de, Kırklareli’nde bulunan Kayalıköy Barajı’ndan getirilecek yeni içme suyu isale hattı için ihale yapıldı. Haziran 2016 tarihinde tamamlanması beklenen çalışma sonucunda Edirne’nin 2050 yılına kadar içme suyu problemi giderilmiş olacak.

ŞOK’ta Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, 27 Eylül-3 Ekim tarihlerindeki yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Barbie ilkokul çantası 499 TL’ye, şişme sinevizyon 8 bin 490 TL’ye, Fairy bulaşık sıvısı 54,90 TL’ye düştü. İşte 27 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Edirne 2023 projesi detayları...

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Doğuş GYO Maslak imar planı iptal davasında yeni gelişme!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine ilişkin açılan iptal davasında yeni gelişme yaşandı...

Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Epique Island projesinde yeni gelişme!

Bodrum Yalıkavak'ta Tilkicik koyuna yapılması planlanan, yargının da ÇED raporu olmadığı için "dur" dediği "Epique Island" marina ve kıyı dolgu düzenlemesinde yeni gelişme daha yaşandı. 

Aksaray'ın yeni arıtma tesisi için imzalar atıldı!

Aksaray’ı içme suyuna kavuşturacak olan 25 milyon TL'lik yeni içme suyu arıtma tesisi için imzalar atıldı. İmza töreninden sonra taraflar birbirlerine hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Torunlar'ın asansör kazasında yeni gelişme!

Milli Gazete’nin “Torunlar yaşasın diye evlatlar ölüyor” manşetiyle Türkiye’de vicdanlara seslendiği Mecidiyeköy’deki asansör kazasında yeni gelişme. 10 işçinin hayatını kaybettiği kazada, TOKİ görevlileri hakkında iddianame hazırlandı.

Denizli Buldan’ın içme suyu sorunu çözüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Buldan ilçesinde 6 adet yeni içme suyu sondaj kuyusu açarak, bölgede yaşanan içme suyu sıkıntısına son verdi.

Edirne İçme Suyu projesinin ihalesi Eylül'de yapılacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak gecikmenin içme suyu projesinde DSİ ile belediye arasındaki bazı pürüzlerden kaynaklandığını söyledi. Gürkan, projesinin Mart sonu Nisan başında teslim edileceğini ve ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Mithat Yenigün: Rusya'dan yıl sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni iş alırız!

Uçak krizinin ardından gerilen Türkiye-Rusya ilişkileri normalleşme sinyalleri veriyor. Ambargodan en büyük yarayı inşaat sektörünün aldığını söyleyen TMB Başkanı Mithat Yenigün, “Yıl sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni iş alırız” dedi.

edirne yeni içme suyu isale hattı ne zaman Haberi

edirne yeni içme suyu isale hattı ne zaman

Edirne’de, Kırklareli’nde bulunan Kayalıköy Barajı’ndan getirilecek yeni içme suyu isale hattı için ihale yapıldı. Haziran 2016 tarihinde tamamlanması beklenen çalışma sonucunda Edirne’nin 2050 yılına kadar içme suyu problemi giderilmiş olacak. 


Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı Lalapaşa yolu üzerinde bulunan arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.


Merkez nüfusun 150 bini bulan kentte içme suyu ihtiyacı Süloğlu Barajı’ndan karşılanıyor. Ancak şebekenin eski olmasından dolayı sık sık borularda bulunan kelepçelerin arızalanması ve mevcut ihtiyaca cevap vermemesi üzerine Edirne Belediye harekete geçti. Devlet Su İşleri (DSİ)11. Bölge Müdürlüğü’yle imzalanan protokol kapsamında, Kırklareli KayalıKöy Barajı’ndan 58 kilometrelik yeni bir isale hattının yapılması kararlaştırıldı. 


20 KİLOMETRESİ TAMAMLANDI


Yapılan ihalenin ardından 15 Mart 2015 yılında çalışmalara başlandı. Geçen zaman içerisinde 58...