15 / 05 / 2024

edirne yht inşaat

edirne yht inşaat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından 2019 yılı haziran ayında yapımına başlanan ve 2023 yılında tamamlanması öngörülen Halkalı Kapıkule Demir Yolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule Kesimi İnşası Projesi’nde çalışmaların durdu.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Ankara-İzmir YHT projesinin inşaatında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Projesi'nin inşaatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ankara-Konya YHT inşaatını kimler üstlendi?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker bugünkü köşesinde Ankara-Konya YHT inşaatını kaleme aldı.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'de 2'nci katından düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Edirne'de Barutluk Mahallesi'nde inşaattan düşen inşaat işçisi Davut Yıldırım, götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edirne Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, inşaatı süren Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.

İnşaat sektörünün canlanması için strateji belgesi hazırlanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Cahit Turhan, Konya Yüksek Hızlı Tren Garı inşaatını inceledi!

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, YHT Garı inşaatı ve Konya Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

Konya YHT Garı'nın inşaatı havadan görüntülendi!

Konya'nın yeni Yüksek Hızlı Tren (YHT) Garı'nda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Havadan görüntülenen yeni YHT Garı'nın, kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatı alındı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Edirne Merkez Kirişhane Mahallesi'nde yapılması planlanan Metro Hotel Apartments'in inşaat ruhsatını aldı...

Edirne İpsala'da 4.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İpsala Belediyesi mülkiyetinde bulunan Saraçilyas Mahallesi, 82 Ada, 1 no’lu Parsel üzerinde 16 Mart'ta kat karşılığı inşaat işi ihale edecek..

4 bin kilometrelik YHT hattında inşaat sürüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan  "Birçok projemiz var. Bin 870 kilometre yüksek hızlı tren, bin 290 hızlı tren hattında, 893 de konvansiyonel hatta olmak üzere 4 bin kilometrenin üzerinde hatta inşaat çalışmalarımız devam ediyor.

edirne yht inşaat Haberi

edirne yht inşaat

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Edirne Yüksek Hızlı Tren hattı projesinde çalışmalar durdu.

Halkalı Kapıkule Demir Yolu Hattı Çerkezköy-Kapıkule Kesimi İnşası Projesi’nde bugüne kadar yaklaşık yüzde 60'lık bölüm tamamlanabildi.

3 bin kişinin istihdam edildiği projenin tamamlanması durumunda Halkalı-Kapıkule arasında yük trenleri için seyahat süresinin 8 saatten yaklaşık 3 saate, yolcu trenleri için ise 3,5 saatten 1 saat 20 dakikaya kadar inmesi hedefleniyor.

153 kilometre uzunluğundaki çift hatlı projede yer alan 53 alt geçit, 59 üst geçit, 16 demir yolu köprüsü, 2 tünel, 194 menfez ve 3 viyadüğün yapım çalışmaları devam ederken, bugüne kadar 60 km uzunluğunda ray döşendi.

PERSONEL İZNE GÖNDERİLDİ

Yaklaşık 1 haftadan bu yana inşaat faaliyeti yapılmayan projede çalışan personel bayram izni dahil olmak üzere ikinci bir çağrıya kadar izne gönderildi.

Projede ödenek...