16 / 05 / 2024

Edirnede yollar kapandı

Edirnede yollar kapandı

DSİ 11. Bölge ölçümlerine göre, Karaağaç Mahallesi'ne giden alternatif yol, Meriç Nehri sularının çevreye yayılması nedeniyle trafiğe kapatıldı. Nehirler bölgesinde, AFAD ekipleri, botlarla devriyelerini sürdürüyor.

Bolu'da Hayrettin Türbesi'ndeki inşaat nedeniyle yollar kapandı!

Bolu D-100 karayolu Tokadi Hayrettin Türbesi girişine yapılacak kavşak inşaatı sebebiyle mera ve tarlalarıyla olan bağlantı yollarının kapatılmasını protesto eden köylüler, şehirlerarası yolu ulaşıma kapattı.

Tunca Nehri'ne yakın olan evler sular altında kaldı!

Tunca Nehri'nin debisinin yükselmesi nedeniyle nehir yatağına yakın bazı köylerin yolları kapandı, evleri ve ahırları su bastı. Köylüler, motorlu pompalarla suyu tahliye etmeye çalışıyor.

Antakya-Yayladağı karayolu ulaşıma kapandı!

Yayladağı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Antakya-Yayladağı karayolu ve bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı.Yayladağı ilçesinde öğle saatlerinde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

TEM Bolu Dağı geçişinin Ankara yönü ulaşıma kapandı!

Bolu Dağı 'nın TEM ve D-100 Karayolu geçişleri TIR'ların kayması sonucu Ankara yönünde kapandı. Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, TIR'ların yolların kapanmasına neden olduğunu söyledi

Elazığ'da 362 köy yolu ulaşıma kapandı!

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı..

Ağrı'da kar yağışı nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Tendürek ve İpek Dağı geçitleri, ulaşıma kapandı. İlçede aniden bastıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi...

Trabzon'da şiddetli yağış nedeniyle yollar kapandı!

Trabzon'da etkili olan sağanak ve dolu, Şalpazarı ilçesinde hasara neden oldu. Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. İlçe merkezinde park halindeki bir iş makinesi, akıntıya kapılarak devri

Rize'deki sel nedeniyle bazı yollar ulaşıma kapandı!

Rize'de etkili olan şiddetli yağış nedeniyle, su akarları tıkanıp taştı. Karadeniz Sahil Yolu da şehir geçişindeki Menderes Bulvarı 'nda oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşıma kapandı.

Amasra Tüneli ve bağlantı yollarıyla 30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek!

Amasra Tünelinin giriş ve çıkışlarında hızla devam eden bağlantı yolları, kavşak ve viyadük inşaatlarında çalışan işçileri ziyaret eden Milletvekili Tunç, Amasra tünelinin Amasra’ya bakan çıkışında seyir teraslarının yapılacağını, söyledi...

Boeing ve Türk Hava Yolları 15 adet 737 MAX 8 siparişini kesinleştirdi!

Boeing [NYSE : BA] ve Türk Hava Yolları, liste fiyatları ile toplam 1,6 milyar dolar değerindeki 15 adet yeni 737 MAX 8 siparişini dün kesinleştirdi.

Elektrik faturasını düşürmenin yolları 2014!

Elektrik faturası, bina kullanıcıların canını en çok acıtan faturalar arasında yer alıyor. Siz de elektrik faturasını nasıl düşürebilirim diyorsanız; işte elektrik faturasını düşürmenin yolları 2014...

Türk Hava Yolları 1.6 milyar dolar değerinde 15 adet uçak sipariş etti!

Türk Hava Yolları ABD'li uçak üreticisi Boeing'e dev sipariş verdi. Şirket, Boeing'den geçen hafta opsiyondan kesin siparişe çevirdiği 15 adet B737 MAX 8s uçağının liste fiyatının 1.6 milyar dolar olduğunu açıkladı

Zeki Toçoğlu: Zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini elden geçireceğiz!

Zeki Toçoğlu, Akyazı Dokurcun bölgesinde selden zarar gören köy yollarını ve içmesuyu şebekelerini inceledi. Başkan Toçoğlu, “Selden dolayı zarar gören yolları ve içmesuyu şebekelerini tamamen elden geçireceğiz. Gereken neyse yapılacak” dedi.

Edirnede yollar kapandı Haberi

Edirnede yollar kapandı

Meriç Nehri'nin sularının çevreye yayılması nedeniyle Karaağaç Mahallesi'ne giden alternatif yol trafiğe kapatıldı.


DSİ 11. Bölge ölçümlerine göre, son 4 saatte Tunca Nehri'nin debisi 5 metreküp/saniye artarak 47 metreküp/saniyeye, Meriç Nehri'nin debisi ise 70 metreküp/saniye artışla 976 metreküp/saniyeye yükseldi.


Meriç Nehri'nin suları, Suvari Köprüsü mevkisinde yer yer çevreye yayılmaya başladı. Suların biriktiği Karaağaç Mahallesi'ne giden alternatif yol trafiğe kapatıldı.  DSİ yetkilileri, Meriç Nehri debisinin Bulgaristan tarafından düşüşe geçtiğini, bu düşüşün akşam saatlerinde hissedilebileceğini kaydetti.


Nehirler bölgesinde, AFAD ekipleri, botlarla devriyelerini sürdürüyor.


Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri de tedbir olarak köprü başlarında...