15 / 05 / 2024

Edonia Garden basın lansmanı

Edonia Garden basın lansmanı

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda yer alan Kar Group; adım attığı inşaat sektöründe de büyüme kararı aldı. 

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Edonia Garden Pendik'in kaba inşaatı bitti!

Kar Yapı'nın hayata geçirdiği Edonia Garden projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Edonia Garden'ın lansmanı yapıldı!

Kar Yapı, İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te hayata geçirdiği ‘Edonia Garden’ projesini satışa çıkardı. 

Edonia Garden basın lansmanı 22 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük müteahhitlik firmalarının tedarikçisi konumunda yer alan Kar Group; adım attığı inşaat sektöründe de büyüme kararı aldı. 

Pendik Edonia Garden fiyat 2018!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Edonia Garden projesi Kar Yapı imzasıyla 85 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. İşte Pendik Edonia Garden fiyat 2018...

Edonia Garden ön satışta!

Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesinde daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışa çıktı. 

Edonia Garden'da ön talep toplanıyor!

Kar Yapı imzası ile hayata geçirilen Edonia Garden'da ön talep toplanıyor. Projede toplam 388 adet daire ve 12 adet ticari birim bulunuyor. 

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Gazeteci Taha Akyol’un ailesine ait tarihi konak basın müzesi olacak!

Yozgat Belediyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Gazeteci Taha Akyol’un ailesinin uzun yılllar yaşadığı tarihi konak basın müzesine dönüştürülecek. Müze, Türkiye'nin 7. basın müzesi olacak...

Toya Yapı Basın Ekspres projesinde satışlar Nisan'da!

Toya Yapı'nın inşa ettiği projelerden olan Basın Ekspres Yolu projesi kapsamında satışların Nisan ayı içinde başlaması hedefleniyor. Projedeki daireler stüdyodan 3+1'e kadar farklı seçeneklerden meydana geliyor

Edonia Garden basın lansmanı Haberi

Edonia Garden basın lansmanı

Hazır betondan yapı kimyasallarına, asfalttan kirece, agregadan hafriyata kadar çok geniş ürün yelpazesiyle inşaat sektörü için üretim yapan ve Kar Group bünyesinde faaliyet gösteren Kar Yapı, ilk projesi ‘Edonia Garden’ı basına lanse edecek. Edonia Garden basın lansmanı 22 Mart'ta yapılacak. 

Edonia Garden projesi toplamda 388 daire ile 12 ticari birimden meydana geliyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 

85 milyon TL yatırım değerine sahip olan Edonia Garden projesinde teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede açık havuz fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve su alanları gibi olanaklar yer alıyor. 

Edonia Garden projesi lokasyon olarak; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1.5 kilometre,  Sabiha...