30 / 04 / 2024

edremit akçayda termal su varmı

edremit akçayda termal su varmı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi tarafından iki yıldır sürdürülen etüt ve sondaj çalışmaları olumlu sonuç verdi ve Akçay sınırları içinde açılan bir sondaj kuyusundan (termal) sıcak su çıkmaya başladı...

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Sıfır otomobillere 3 ayda gelen zam akıllara durgunluk verdi! Hangi aracın fiyatı ne kadar?

Son bir ayda sıfır otomobil fiyatlarına döviz kurlarındaki yükseliş nedeniyle ortalama 30 bin TL zam gelirken, mart ayından bu yana tam 144 bin TL zam geldi. Sektör temsilcileri, araç fiyatlarına seçimden sonra yine zam geleceğini belirtti.

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

Dolar AK Parti iktidarında nereden nereye geldi? 'Piyasaya umut oldu' denmişti işte son durum

AK Parti'nin 3 Kasım 2002 seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkması o gün doların 1 milyon 680 bin liranın altına inmesine neden olmuştu. Dolar AK Parti iktidarında 1 liradan 5 liraya 17 yılda, 10 liraya 3 yılda, 18 liraya ise 1 ayda çıktı! İşte detaylar...

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Bodrum’da 10 ayda 353 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamda bu güne kadar 14 bin 436 ihbar yapıldı. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerince 10 ayda 628 yapı mühürlendi, 485 yapı için para cezası verildi ve 353 kaçak yapı yıkıldı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Kaçak yapı tespitine denetçi drone çözümü!

Kısa sürede hayatımızın her alanında kullanıma giren drone, kaçak yapı tespitinde de kullanılabileceğini söyleyen Mimar Nihat Şen, ilçe belediyelerinin 6 ayda bir drone ile çekim yapıp karşılaştırmada kaçağı yakalayabileceğini söyledi...

edremit akçayda termal su varmı Haberi

edremit akçayda termal su varmı


Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi tarafından iki yıldır sürdürülen etüt ve sondaj çalışmaları olumlu sonuç verdi ve Akçay sınırları içinde açılan bir sondaj kuyusundan (termal) sıcak su çıkmaya başladı.


Akçay Belediye Başkanlığı tarafından 02 Mart 2011 tarihinde 297 hektar alan için alınan Jeotermal Kaynak arama ruhsatı kapsamında başlatılan Akçay sınırları içinde sıcak su arama çalışmaları geçtiğimiz günlerde nihayet olumlu sonuç verdi. Akçay Belediyesinin talebi üzerine, İller Bankası Yeraltı Etüt Dairesi Başkanlığı Uzmanları tarafından (arama ruhsatı sınırları içinde) aylarca süren etüd çalışmaları sonucunda, tespit edilen bir nokta da jeotermal su kaynağı verilerine ulaşıldı. Yine Akçay Belediyesi tarafından sondaj çalışmaları için sağlanan İller Bankası kredisi ile Akçay-Cemil Temel Mahallesi’nde başlatılan sondaj çalışmalarında 450 metre derinlikte şimdilik 35-40 derece sıcaklıkta 50 Lt/sn...