28 / 08 / 2024

Edremit Başyurt Sitesi İcradan

Edremit Başyurt Sitesi İcradan

T.C. Edremit 1. İcra Müdürlüğü, Balıkesir ili Edremit ilçesi Avcılar köyü Budansazı mevkiindeki Başyurt Sitesi'ndeki dubleks meskeni 120 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 18 Eylül 2012 Salı günü yapılacak

1957 yılında Topkapı veya Yenikapı'ya üniversite öğrencilerine yurt sitesi planı!  

1957 yılında İstanbul Üniversitesi öğrenci birliği, öğrencilerin yurt konusunu tekrar gündeme getirmiş ve konuyla ilgili bazı kararlar alınmış. İşte ayrıntılar...

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Yatırımcılar dikkat! Hafta başı yurt dışı piyasalarda bunlar yaşanacak!

Noel ve yılbaşı tatili nedeniyle bir süredir düşük hacimle ilerleyen dünya piyasalarını pazartesi gününden itibaren yoğun bir veri gündemi bekliyor.

Balıkesir Edremit’e yurt müjdesi!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Canbey, Edremit'e 250 kişilik yurt yapılacağının müjdesini verdi.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

TOKİ Van Edremit başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

TF Varlık Kiralama yurt içi kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurt içi kira sertifikası ihracına ilişkin SPK başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Küçük Oto Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşümün başlaması için esnaf ile yetkili firma arasında anlaşma sağlandı.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik'te sözleşme dönemi başlıyor!

Toplam 65 adet konutun yer aldığı TOKİ Van Edremit ve Kalecik projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Başarı Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Tanrıverdi ve Hüseyin Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Edremit Başyurt Sitesi İcradan Haberi

Edremit Başyurt Sitesi İcradan

Verilen ilan şöyle;


TC EDREMİT 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2011/1243 TAL.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, değeri, adedi, evsafı:

Tapu Kaydı: Balıkesir ili Edremit ilçesi Avcılar köyü Budansazı mevkii Cilt 27, Sayfa: 2613, Ada: 137, Parsel: 1 de tapuya kayıtlı 3.788,95 m2 miktarında 8/192 arsa paylı 24 adet betonarme dubleks yapı vasfında B Blok Zemini Bağımsız Bölüm: 2’deki Dubleks Mesken vasfındaki taşınmaz..

Taşınmazın Halihazır Durumu: Taşınmaz'Avcılar köyü Budansazı mevkii Başyurt Sitesi 137 ada 1 parsel, B Blok 2 Edremit/Balıkesir açık adresinde yer almaktadır. Taşınmaza ulaşım sürekli toplu taşıma araçları ile sürekli olarak Çanakkale-lzmir karayolu üzerinden sürekli olarak sağlanmaktadır. Belediye hizmetlerinden istifadesi kısıtlıdır. Sosyal donatı alanlanna uzak olan taşınmazın bulunduğu bölgedeki taşınmazlar genellikle yazlık olarak kullanılmaktadır. Orta-iyi gelir grubunun tercih...