24 / 07 / 2024

Edremit gölü tapu

Edremit gölü tapu

Van Gölü sularının mevsim şartlarına bağlı çekilmesiyle, Edremit ilçesindeki bazı vatandaşların tapulu arazileri ile önceden batmış iki tekne ortaya çıktı.

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Edremit'te göl çekilince tapulu araziler ortaya çıktı!

Van Gölü sularının mevsim şartlarına bağlı çekilmesiyle, Edremit ilçesindeki bazı vatandaşların tapulu arazileri ile önceden batmış iki tekne ortaya çıktı.

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Van Gölü'nde Sahil Kordonu projesi başladı!

Van Edremit Belediyesi, Van Gölü'nden daha fazla faydalanılması adına "Sahil Kordonu" projesini başlattı. Proje ile Van Gölü'nün çehresinin değişmesi planlanıyor.

Van Gölü'ne Sahil kordonu geliyor!

Edremit Belediyesi, Van Gölü'nden daha fazla faydalanılması için Sahil Kordonu projesini hayata geçirecek. Projeyle, halkın yıllardır hayalini kurduğu sosyal tesislere kavuşması hedefleniyor.

Fatma Gül Demet Sarı Hatay'da 152 kişiye tapu dağıttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Gül Demet Sarı, dün geldiği Hatay'da, 90 yıldır mülkiyet sorunu yaşayan Alahanlı 152 kişiye tapularını dağıttı.

Van Gölü'nün doldurulmasına mahkemeden karar!

2011 yılında meydana gelen depremlerde hasar gören Van Edremit'te inşa edilen Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü binası için Van Gölü'nün 60 metre doldurulmasında mahkemeden durdurma kararı çıktı ancak çalışmalar sürüyor...

Sarıgöl’e modern meydan geliyor!

Tapu tescil işlemlerinin gerçekleştiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını hatırlatarak, Sarıgöl’e modern bir meydan kazandırmanın ilk adımını atmış olduklarını söyledi.

Tapusuz eve nasıl tapu alınır?

Kat mülkiyeti ve kat irtifakı, bağımsız bölümlerinden konum ve büyüklüklerine göre hesaplanan değerleri ile oranlı olarak arsa payının ortak mülkiyet esaslarına göre açıkça gösterilmesiyle kuruluyor. Peki, tapusuz eve nasıl tapu alınır?

2644 Sayılı Tapu Kanunu Yönetmeliği!

2644 Sayılı Tapu Kanununun 36 ncı maddesi kapsamındaki şirketlerin ve iştiraklerin taşınmaz mülkiyeti ve sınırlı ayni hak edinimine ilişkin yönetmelik, 16 Ağustos 2012 Perşembe günü, 28386 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Van Gölü'ne marina yapılıyor!

Van Gölü'ne kıyı ilçelerden Edremit'e, 60 teknenin kullanabileceği Marina Yat Limanı yapım çalışmalarına başlandı

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Edremit gölü tapu Haberi

Edremit gölü tapu

Edremit ilçesinde göl suları mevsim şartlarına bağlı yaklaşık 150 metre çekildi. Gölün çekilmesi sonucu Enginsu Mahallesi'ndeki bazı vatandaşların tapulu arazileri ile önceden batmış iki balıkçı teknesini gün yüzüne çıkardı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Doğu yaptığı açıklamada, göldeki su seviyesinin düşüp yükselmesinin normal bir durum olduğunu söyledi.

Doğu, "Van Gölü'ndeki su seviyesi yağışlara ve iklimsel periyotlara göre zaman zaman alçalıp yükseliyor. Su seviyesinin düşmesi en çok göle yatay noktalardaki kıyı şeritlerinde gözlemlenebiliyor. Her yıl yaz sonuna doğru su seviyesi düşebiliyor ancak son yıllara oranla bu yıl biraz daha fazla düşmüş durumda. Ama bu, anormal bir durum değil." dedi. 

Mahalle muhtarı Müslüm Yiğit ise gölün su seviyesinin her...