15 / 05 / 2024

Edremit İnşaatçılar Odası 2016 yılı ilk toplantı

Edremit İnşaatçılar Odası 2016 yılı ilk toplantı

Edremit İnşaat Ustaları Odası 2016 yılı ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Oda Başkanı Rasim İz toplantısında 2016 yılında Esnaf ve Sanatkârları için neler yapabilir bununla ilgili görüş ve bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi! Şehir Plancıları Odası tek tek açıkladı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına 'mülksüzleştirme planı' eleştirisi geldi. Peki neden bu şekilde değerlendiriliyor? İşte Şehir Plancıları Odası'nın açıklaması... 

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı ertelendi!

İnşaat sektöründe pek çok projeyi hayata geçiren Tek Yapı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının tarihi ertelendi. 

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yapımı içi ihale gerçekleştiriyor.

TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan kentsel dönüşüm tepkisi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi, Keçiören'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yaptı. 

Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 21 Haziran'da!

İnşaat sektöründe birçok projeye imza atan Tek Yapı İnşaat yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Tek Yapı İnşaat'ın alacaklılar toplantısının tarihi belli oldu.

Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor!

Kovid-19 salgını inşaat ana malzemelerini de etkiledi. Demir-çelik başta olmak üzere yapı malzemeleri fiyatları son bir senede yüzde 100'den fazla arttı. Bu artışlar sektörde büyük problemlere neden oldu. Gaziantepli inşaatçılar maliyetlerdeki artış için çözüm bekliyor.

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi'nde 50 adet iş yeri yaptırılacak!

Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sinop Boyabat Marangozlar ve İnşaatçılar Küçük Sanayi Sitesine ait 50 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Edremit İnşaatçılar Odası 2016 yılı ilk toplantı Haberi

Edremit İnşaatçılar Odası 2016 yılı ilk toplantı

Edremit İnşaat Ustaları Odası 2016 yılı ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Oda Başkanı Rasim İz toplantısında 2016 yılı içerisinde odanın çalışma programını yıl içerisinde Esnaf ve Sanatkârları için neler yapabilir bununla ilgi yönetim kurulu ile görüş ve bilgi alışverişinde bulunduğunu söyledi.


Başkan Rasim “İz 2016 Yılında Esnaf ve sanatkârları için faizsiz krediler başlamıştır. Bu kredilerden yararlanmak isteyen üyelerimiz odamızla irtibata geçebilirler. Üyelerimiz için Oda olarak elimizden geleni yapmaya hazırız ye terki üyelerimizin menfaatleri söz konusu olsun.


Ayrıca 3308 sayılı yasa gereği ustalık belgesi almak zorunda olan esnaf ve sanatkârlarımızın tüm meslek kollarında kademeli olarak af çıkmıştır. Kalfalık ve ustalık belgesi almak isteyen üyelerimizin 16 Mart 2016 tarihine kadar mesleki eğitim merkezi müdürlüğüne başvurabilirler.”


Oda başkanı Rasim iz “2016 yılın Esnaf ve Sanatkârlarımıza...