29 / 04 / 2024

edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu

edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu

Valilik Edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak ve 150 günde ise tamamlanacak.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Arbetta Edremit güncel fiyat listesi!

Kaz Dağları ve şehir manzarasına hakim Arbetta Edremit Evleri'nde 1+1 daireler 195 bin TL – 220 bin TL arasında değişiyor...

Edremit Akbulut Evleri'nde teslimler başlıyor!

Akbulut İnşaat Firma Sahibi Kenan Akbulut; Edremit Akbulut Evleri projesinde ilk blok için teslimlere hazırlandığını açıkladı.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce'de 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde 1 adet 3+1 için başvurular başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan projede fiyat 204 bin 836 TL 'dir.

Gölcük Sevgi Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Saraylı Köyü'nde yapılan Sevgi Evleri'nin inşaatı tamamlandı. Çevre düzenleme çalışmalarının da önümüzdeki günlerde tamamlanacağı Sevgi Evleri, şubat ayında teslim edilecek.

Balıkesir Yeni Karesi Evleri fiyatları!

Balıkesir Yeni Karesi Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Edremit çevreyolu üzerinde olan proje 245 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Balıkesir Yenikaresi Evleri fiyat listesi!

Balıkesir Yenikaresi Evleri fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Edremit çevreyolu üzerinde bulunan proje 245 bin 750 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Gölcük Sevgi Evleri'nde teslim tarihi ne zaman?

Kimsesiz çocukların güvenilir bir yerde kalmaları, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşam sürebilmeleri amacıyla yapılan Sevgi Evleri projesiyle 150 çocuğun barınmasına imkân sağlanacak.

Gölcük Sevgi Evleri'nin inşaatında sona gelindi!

Sevgi Evleri Projesi çalışmalarının son aşamasına gelindi. Bu proje ile kimsesiz çocukların güvenilir bir yerde kalmaları, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşam sürebilmeleri amacıyla, yapımı tamamlanacak Sevgi Evleri önemli bir amaca hizmet edecek.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

9 bin 370 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Balıkesir Edremit Evleri'nde Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları ne zaman?

TOKİ Balıkesir Edremit başvuru dönemi!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde toplam 3 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit başvuru dönemi 10 Ağustos 2015 tarihinde başlıyor.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde yer alan toplam 3 konut satışa sunuluyor. TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu Haberi

edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu



Valilik Edremit Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdu yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işe sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak ve 150 günde ise tamamlanacak. 


İhalesi; 23 Mart 2015 tarihinde saat 10.00'da Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Yeni Adliye Sarayı Yanı'nda açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. 




İHALE İLANI:


BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

VALİLİK (YİKOB) İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜSTEŞARLIK


EDREMİT İLÇESİ SEVGİ EVLERİ ERKEK YETİŞTİRME YURDU YAPIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin 


ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2015/20196

1-İdarenin

a) Adresi : İpekyolu üzeri Eski İl Özel İdaresi Hizmet Binası A Kampüsü Adalet Sarayı Yanı İPEKYOLU VAN İPEKYOLU/VAN

b) Telefon ve faks numarası : 4322120028 - 4322144112

c)...