29 / 04 / 2024

Edustats Araştırma Danışmanlık adres

Edustats Araştırma Danışmanlık adres

Edustats Araştırma Danışmanlık Eğitim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Dağlı tarafından kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Önçel tarafından kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Miray Özkan ve Seçil Özalp ortaklığında kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sk Sinan Kaya İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Kaya tarafından kuruldu.

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Maab Yapı İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece'de Nejdet Telsaç tarafından kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey34 Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmuttalip Düner tarafından kuruldu.

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kantarcı Avcı Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ece Avcı tarafından kuruldu.

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newist İnşaat Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enver Işık ve Selman Karmaz ortaklığında kuruldu.

Profin İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Profin İnşaat Taahhüt Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet selam Elver tarafından kuruldu.

Edustats Araştırma Danışmanlık adres Haberi

Edustats Araştırma Danışmanlık adres

Edustats Araştırma Danışmanlık Eğitim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Dağlı tarafından kuruldu.

Edustats Araştırma Danışmanlık Eğitim Anonim Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü konu, düşünce, ürün, emtia, buluş, tasarım, fikir, kurum, araç hakkında genel, özel, kamuoyu, tüketici, seçmen ve ilgili tüm kesim ve kuruluşlar nezdinde araştırmalar yapmak, yaptırmak sonuçları değerlendirmek, ilgili kurum, kişi ve kuruluşlara rapor vermek, sonuçları analiz etmek ve açıklamak. 2. Kamuoyunun ilgilendiği ve kamuoyunu ilgilendiren konularda toplumsal eğilimleri ve alışkanlıkları belirleme amacıyla araştırma, yoklama, anket ve benzeri faaliyetlerde bulunmak, değerlendirmek, derlemek, raporlamak ve duyurmak. 3. Bilimsel araştırma ve deneysel geliştirme faaliyetleri yürütmek, bu faaliyetler için veri toplamak, analizler yapmak ve analiz sonuçlarını raporlamak. 4. Gerekli kurum ve kuruluşlardan izin alınarak potansiyel...