19 / 05 / 2024

E.Estel Gündoğan

E.Estel Gündoğan

TSKB GYO, Yönetim Kurulu Üyesi E. Estel Gündoğan'ın Yönetim Kurulu'ndan istifa ederek ayrılmasının ardından yerine Meral Özçiçek'in seçildiğini duyurdu

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? 

Dacia Sandero Stepway'in fiyatları bu ay ikinci defa güncellendi. Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Altın sırtını Fed'e dayadı! Gümbür gümbür geliyor! Beklenen rakam şimdi geldi, hiç zaman kaybetmeden hemen bakın

Altın fiyatları, Fed Başkan yardımcısı Brainard'ın söylemleri sonrasında yükselişini hızlandırdı. İşte beklenen an geldi ve altın sırtını Fed'e dayadı gümbür gümbür geliyor. Son dakika altın fiyatları.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Tapum e-devlette görünmüyor! Ne yapmalıyım?

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mal sahipleri tapularını e-Devlet üzerinden görüntüleyebiliyor. Ancak kimi zaman tapunun e-devlette görünmemesi sorunu yaşanıyor. Bu durumda ne yapmalı?

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

E.Estel Gündoğan Haberi

E.Estel Gündoğan

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


"Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın E.Estel Gürdoğan Şirketimizin Yönetim Kurulundan istifaen ayrılmış olup, yerine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Sayın Meral Özçiçek Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir."

Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri

Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Ortaklıktaki Sermaye Payı (%) Temsil Ettiği Pay Grubu Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı Yer Aldığı Komiteler ve Görevi

ÖMER ERYILMAZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI BANKACI YÖNETİM KURULU BAŞKANI / YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TSKB A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDIMCISI - MALİ KONTROL VE MENKUL KIYMETLER - TSKB A.Ş.'Yİ TEMSİLEN