28 / 04 / 2024

Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? 

Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? 

Dacia Sandero Stepway'in fiyatları bu ay ikinci defa güncellendi. Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...



Dolar kurunda yaşanan yükseliş sebebiyle, Dacia tüm araç modellerinin fiyatlarını bu ay ikinci defa güncelledi. Otomatik farlar ile silecekleri, LED farları ve Y imzalı farları ile göz dolduran Dacia Sandero Stepway'in de fiyatları yükseldi. 

Dacia Sandero Stepway'in 16 inç çelik jant ile 16 inç alüminyum jant seçenekleri ve füme gri, atacama turuncu, ayışığı gri, beyaz, demir mavi ve haki olacak şekilde 7 farklı renk seçeneği sürücüleri cezbediyor. 

1.0 TCE 90 BG, 1.0 TCE 90 BG X-Tronic ve LPG'li 1.0 TCE ECO-G olmak üzere 3 farklı motor seçeneğiyle satışa sunulan araç, yeni modüler tavan barları, dinamik ön tasarımı, güçlü jantları ve yerden yüksek olmasıyla ön plana çıkıyor. 

Dacia Sandero Stepway e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? 

Dacia Sandero Stepway'deki beyaz kenarlı özel tasarım döşemeler, yüksekliği ve derinliği ayarlanabilir koltuklar, 8 inç dokunmatik ekran, elektrikli park freni ve yüksek konsol ile sürüş konforu ve keyfi üst seviyeye çıkıyor. 

Acil fren yardımı, kör nokta uyarı sistemi, anti blokaj fren sistemi, ön/arka park sensörleri, arka görüş kamerası ve yokuş kalkış desteği gibi teknolojilerle donatılan araç, son derece sade ve ergonomik olan tasarımıyla da dikkatleri çekiyor. 

Dacia Sandero Stepway sahip olduğu beş kapısı ile aileler için ideal bir araç olurken, güçlü görünümüyle de tüm araç alacakların gözünü dolduruyor. 

DACIA SANDERO STEPWAY'İN YAKIT TÜKETİMİ DÜŞÜK MÜ? ARAÇ 100 KM MESAFEDE NE KADAR YAKAR? 

Dacia Sandero Stepway Prestige 1.0 Turbo 90 bg X-tronic Şehir içi yakıt tüketimi: 6 litre şeklinde, 

Dacia Sandero Stepway Prestige 1.0 Turbo 90 bg X-tronic Şehir dışı yakıt tüketimi: 4,7 litre şeklinde, 

Dacia Sandero Stepway Prestige 1.0 Turbo 90 bg X tronic Ortalama yakıt tüketimi: 5,2 litre şeklinde, 

Dacia Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo ECO 100 bg Şehir içi yakıt tüketimi: 7,8 litre şeklinde,

Dacia Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo ECO 100 bg Şehir dışı yakıt tüketimi: 6 litre şeklinde, 

Dacia Sandero Stepway Comfort 1.0 Turbo ECO 100 bg Ortalama yakıt tüketimi: 6,7 litre şeklinde açıklandı. 

Dacia Sandero Stepway'e 15 günde ikinci zam geldi! En uygun Sandero Stepway şu an kaç TL? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön