29 / 04 / 2024

Soyak Siesta'da 15 günde 70 konut satıldı! 492 TL taksitle!

Soyak Siesta'da 15 günde 70 konut satıldı! 492 TL taksitle!

Ayda 492 TL taksit ödeyerek konut sahibi olma imkanı sağlayan Soyak Siesta Projesinde 15 günde 70 konut satıldı



İzmir'e yeni bir yaşam anlayışı getiren Soyak Siesta Projesinde uygulanan “Ayda 492 TL taksitle ev almak çok kolay” kampanyası müşterilerden yoğun ilgi gördü. Bayramdan önce başlayan kampanya kapsamında, internetten uygulanan tanıtım çalışmalarının da desteği ile 15 günde 70 konut satıldı. 

Gayrimenkul yatırımlarıyla İzmir'e yeni bir soluk getiren Soyak, fonksiyonelliği, mimari estetikle birleştirdiği Soyak Siesta projesinde, üst düzey kaliteyi en uygun ödeme koşullarıyla müşterilerine sunmaya devam ediyor.  2250 konutluk Soyak Siesta projesinin 389 daireden oluşan 2. etap satışları, 492 TL'den başlayan taksitlerle Soyak müşterilerine sunuluyor. Peşin ödemede 98.000TL'den başlayan fiyatlarla satılan Soyak Siesta'da, yüzde 5 peşinat, yüzde 0.89'dan başlayan faiz oranı ile 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor.  

Bayram öncesi başlayan kampanya, internetten de yapılan tanıtım çalışmaları ile ilgi görmeye devam ediyor. Banner ve Advertorial çalışmaları, 15 günde yaklaşık 14 milyon kez görüntülenmiş ve 102 bin kişi tarafından okunmuştur. Ayrıca 43 bin kişi Soyak Siesta web sitesini ziyaret etmiştir. Soyak Siesta satış ofisini ise 300 kişi ziyaret ederek; Soyak Siesta projesi hakkında detaylı bilgi almıştır. Modern yaşamın ihtiyaçlarının yaratıcı çözüm önerileriyle geliştirilerek “az katlı” bina konsepti ile tasarlanan Soyak Siesta projesinden, 15 gün süren internet tanıtım çalışmaları ile 70 kişi daha konut sahibi oldu. 

Müşteriler, Soyak kalitesi ve güvencesi ile 1+1'den 3+1'e kadar geniş daire seçeneklerinin sunulduğu Soyak Siesta'daki ayrıcalıklı yaşam biçimine Mart 2011'de kavuşacak. Soyak Siesta projesinin konumu,  İzmir  çevre yoluna direkt bağlantı olanağı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.

Mobil mecrayı  etkili şekilde kullanmaya devam eden Soyak; bu sene Akıllı Bilgilendirme Sistemi (CBC) sonucu, başarılı geri dönüş oranı ile “En İyi Mobil Pazarlama Kampanyası” ödülünü de kazanmıştı. Kampanya, Turkcell tarafından da örnek vak'a olarak işlendi. Soyak'ın bu başarısında kampanyanın hedef kitlesinin doğru seçilmiş olması, kampanya mesajının mecraya uygunluğu ile kurgusu, zamanlama ve mekan seçimi önemli rol oynadı. 

E-mail pazarlama ile veritabanında kayıtlı 300 bin müşterisine periyodik olarak ulaşan Soyak, internetten satış yapan ilk firma olarak teknoloji alanında da uluslararası çözüm ortaklarıyla işbirliği yapmaya devam ediyor. internet uygulamalarında her an güncellenebilen içerik ve yenilikçi yaklaşımıyla da ayda ortalama 25 bin; lansman dönemlerinde ayda 90 bine yakın kişiye ulaşıyor.  

www.soyak.com.tr
[email protected]

444 0 795 (SYK)

İlgili haber

Soyak Siesta'da 492 TL taksitle! 98 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 


Geri Dön