29 / 04 / 2024

efa fuar hizmetleri

efa fuar hizmetleri

Çeşitli firmaların katılım yapacağı ASANSÖR FUARI(26-29 MART) -İSTANBUL/TÜYAP) Efa Fuar Hizmetleri olarak kurumsal kimliğinize uygun stand projesi hazırlıyor.Efa Uluslararası değerli müşterilerine hizmet verecek.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!   

Leka Mimarlık Dekorasyon Fuar Stant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Baş ve Yakup Kadir Akbaş ortaklığıyla kuruldu.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

ATRAX 2018 Fuarı 1 Şubat'ta başlıyor!

Bu yıl 6. kez organize edilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazırlanıyor. 

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Retro Fuar Stand Tasarım Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Özkan Kesimoğlu imzasıyla kuruldu.

Naturart Mimarlık Dekorasyon İnşaat Bilişim Fuar Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naturart Mimarlık Dekorasyon İnşaat Bilişim Fuar Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Timur Timurkaan tarafından 20 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Gazze'nin inşası için Arabuild EXPO Fuarı düzenlenecek!

Amman'da Kral Ali Hüseyin Gençlik Merkezi'nde 1.200 dönüm alanda düzenlenecek Arabuild EXPO 2016-İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı'na, Gazze'nin yeniden inşası için ihtiyaç duyulacak ürün ve hizmetleri sunan firmalar katılacak.

ATRAX Eğlence ve Rekreasyon Fuarı 3 Aralık'ta!

Eğlence-Aktivite, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2015, 3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını açıyor. ATRAX Fuarı'nda geçen yıl 30 ülkeden 195 katılımcı yer aldı.

efa fuar hizmetleri Haberi

efa fuar hizmetleri

Efa Uluslararası Fuar Stand Hizmetleri fuarcılık sektöründeki  deneyimi ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Deneyimli ve profosyonel ekibi ile sadece yurt içinde değil yurt dışında başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde firmaların ihtiyaçlarına yönelik en iyi hizmet ve kaliteyi, mümkün olan en kısa zaman ve en ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.


Bu doğrultuda fuarcılık sektöründe yer alan birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır:


  * Fuar Danışmanlığı: Gelişen dünyada firmaların yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri doğru fuar seçimidir. Bu noktada efa müşterilerine yurt içi ve yurt dışında katılabilecekleri en doğru ve kaliteli fuarları seçmelerinde çözümler sunar.


    * Fuar Stand Tasarım ve Uygulama: Müşterilerinin katıldıkları fuarlarda ihtiyaçlarına yönelik en uygun tasarımı en doğru fiyat ve kalitede sunarak, üretim, montaj ve demontajını sağlamak suretiyle komple...