19 / 05 / 2024

Efe Batıkan

Efe Batıkan

Rumeli Boya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efe Batıkan, Serdar Türker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Uğur Sokak'ta kuruldu.

AVM'ler neden teker teker batıyor?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Nuri Şapkacı’ya göre, an itibariyle 447 AVM’nin 60 – 70 kadarı bankaların eline geçtiğine dikkat çekmişti. Peki AVM'ler neden teker teker batıyor?

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Mafsal Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mafsal Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de Batıkan Yüksel ve Teoman Akdoğan ortaklığında kuruldu.

Çiftay İnşaat, Batıçim'in yüzde 30.0247 hissesini aldı!

Çimento, enerji ve liman işletmeciliği ile Türkiye’nin en önemli gruplarından olan ve Ege Bölgesi’ne sunduğu katma değerle ön plana çıkan Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş.’de ki hisse devrine Rekabet Kurulu tarafından onay verilmesiyle Batıçim’de üst yönetim yeniden şekillendi.

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Zirve Beton imzasıyla Ankara'nın batısında yükselen Zirveden Batı projesi satışa çıktı. 1 milyon 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı uygulanıyor.

Çelik sektörünün hedefi Batı Afrika ve Latin Amerika!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan yaptığı açıklamada küresel ticaretin kademeli olarak açıldığını söyleyerek, "Güneydoğu Asya, Batı Afrika ve Latin Amerika ihracattaki yeni hedef pazarlarımız arasında." şeklinde konuştu.

Batı Anadolu Serbest Bölgesi 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi AŞ Yürütme Kurulu Başkanı Faruk Güler, İzmir Bergama'da inşa edilecek Batı Anadolu Serbest Bölgesi ile 20 bin kişiye yeni iş sahası sunulacağını açıkladı.

Samsun'da raylı sistem doğu ve batı yönlerinde uzatılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, raylı sistem ile ilgili özellikle Atakum ilçesini ikiye böldüğünü belirtti. Demir raylı sistemin doğu ve batı yönünde uzatılacağını da duyurdu...

Paris Efe'den Cityscape Dubai 2019 değerlendirmesi!

Sektörün bilinen en canlı ve dış konut pazarının can damarı haline gelen Cityscape Dubai 2019’da neler oldu? Efe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Paris Efe yorumladı…

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Can Ozan İle Batıkan Adnan Çanakkale ortaklığında 100 bin sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

İsrail, Batı Şeria'da bir belediye başkanının evini yıktı!

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir belediye başkanının evini ve bir istinat duvarını yıktığı bilgisi açıklandı. 

İnşaatçıyı faiz değil demir fiyatları batıracak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Neredeyse ikiye katlanan demir maliyetleri, inşaatların yarım kalmasına sebep olacak seviyeye geldi. İnşaatçıyı faiz değil, demir fiyatları batıracak." şeklinde açıklama yaptı. 

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Efe Batıkan Haberi

Efe Batıkan

Rumeli Boya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efe Batıkan, Serdar Türker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


Rumeli Boya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a.       Her nevi inşaat boyaları ile, iç mekan ve dış mekana uygulanan dekoratif boyaların, bu boyalara ait dolgu maddeleri ile macunlarının bina iç ve dış cephe yüzeylerin boyamaya hazırlanması için gerekli macun ve bu nevi müstahzarları ile astar ve boyaları, ince tesviye boyaları ve bu boyaların uygulanması için gerekli olan tiner, solvent veya diğer kimyasallardan mamul olan incelticiler, dolgu maddeleri ile verniklerin diğer her nevi katkı maddelerinin bina inşaatlarında rutubet, ısı, ses, su ve bu nevi yalıtımların sağlanması için kullanılan müstahzarlar...