05 / 05 / 2024

Efedra Çekmeköy son durum

Efedra Çekmeköy son durum

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösterdiği projede fiyatlar 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ary Yapı tarafından inşa edilen proje İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sultanbeyli metrosu 2022'de açılacak...

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

Nef Çekmeköy son 50 daire satışta!

Nef imzasına sahip Nef Çekmeköy projesinde satışlar devam ediyor. Son 50 dairenin satışa sunulduğu projede 0,79 faiz fırsatı sunuluyor.

Nef Çekmeköy'den 0,79 faiz fırsatı! 

Nef imzasıyla yükselen Nef Çekmeköy projesinde son 50 daire satışta. Nef ev almak isteyenler için 0,79 faiz fırsatı sunuyor. 

Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son durum!

Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ardından planlanan Çekmeköy-Yenidoğan-Sultanbeyli metrosunun çalışmaları da devam ediyor.

Çekmeköy Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi inşaatında son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun ikinci etabı olan Çekmeköy-Yamanevler Metrosu'nda çalışmalar tamamlandı. Peki, Çekmeköy Metrosu'nda son durum ne?

Efedra Çekmeköy son durum Haberi

Efedra Çekmeköy son durum

Toplamda 92 konuttan meydana gelen Efedra Çekmeköy Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de yükseliyor. 2016 yılının Mayıs ayında dairelerin teslim edilmesi planlanan Efedra Çekmeköy projesi 4.500 metrekarelik arsa alanına sahip.


8 ve 9 katlı 3 bloktan halinde yükselen Efedra Çekmeköy'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. 


Efedra Çekmeköy satılık daire alanları:

1+1 konut alanları 76 metrekare, 

2+1 konut alanları 81-91-97-105 metrekare,

3+1 konut alanları 124 metrekare tasarlandı. 


Fiyatların 290 bin TL ile 525 bin TL arasında değişiklik gösterdiği projede yüzde 30 peşinde 36 ay, yüzde 40 peşinde 48 ay, yüzde 50 peşinde 60 ay 0 faiz uygulanıyor.


Ortak kullanım alanlarının fitness center, sauna, çok amaçlı spor sahası, kafeler ve otopark, açık yüzme havuzu şeklinde karşımıza çıktığı Efedra...