02 / 05 / 2024

Efedra Çekmeköysarılık

Efedra Çekmeköysarılık

Ary Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Efedra projesinde faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor.Toplam arsa alanının 4.500 metrekare olan projede 92 konut yer alıyor.

Efedra Çekmeköy'de faizsiz seçeneklerle! 31 Mayıs son gün!

3 blok halinde yükselen Efedra projesi Çekmeköy Taşdelen'de Anadolu Yakası'nda hayata geçiriliyor. 3 blok halinde inşa edilen Efedra Çekmeköy projesi Ary Yapı imzası taşıyor.

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnr Grup Otomotiv İnşaat Taşımacılık Elektrik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Deliveli tarafından kuruldu.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Anka Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Enes Portakal tarafından kuruldu.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ev kiraları pahalılık konusunda ilk sırada!

Türkiye’de bu sene pahalılık konusunda ulaşım, otomotiv, kira, akaryakıt, kıyafet, market ve ekmek fiyatları ilk sırada yer alıyor.

Tribal İnşaat Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tribal İnşaat Metal Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Yılmaz tarafından kuruldu.

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanlar Ziraat Tarım Hayvancılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ağacan İnan tarafından kuruldu.

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Soran tarafından kuruldu.

Efedra Çekmeköysarılık Haberi

Efedra Çekmeköysarılık

Ary Yapı Çekmeköy Konutları'nda fitness center, sauna, kafeler, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu ve otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.Projenin teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak.

Anadolu Yakası'nda Çekmeköy Taşdelen'de yükselen Efedra Evleri 8 ve 9 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Projenin daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon seçenekleri bulunuyor.


Ary Yapı Efedra projesinde 1 oda 1 salon evlerin alanları 76 metrekare, 2 oda 1 salon evlerin alanları 81-91-97-105 metrekare,3 oda 1 salon evlerin alanları ise 124 metrekare tasarlandı. 


4 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen Çekmeköy Efedra Konutları 92 konuttan oluşuyor. Proje yüzde 30 peşinatla 36 ay, Yüzde 40 peşinatla 48 ay, Yüzde 50 peşinatla 60 ay 0 faiz,...