16 / 05 / 2024

Efekta Mimarlık mıpım

Efekta Mimarlık mıpım

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesav Proje Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Memiş ve Halil Musab Savaş ortaklığında kuruldu. 

2311 Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2311 Mimarlık Mühendislik Turizm Ticaret Limited Şirketi Selmi Pınar Gülbey tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerine odaklandı!

Efekta Mimarlık yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Firma bu aralar kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih İntaş tarafından kuruldu.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pİ3 Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seçil Çiftçi, Saim Yıldırım, Hasan Gürer ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Kartaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Eyüp Karahan ve Fahrettin Taş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maris Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ulaş Reşitoğlu ve Süheyp Geşgin ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Eyüp, İslambey Mahallesi, Halitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi Şubesi, Çağlar Pınarlı Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Süleymanbey Sokak'ta açıldı.

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi, Onur Kuyuncu, Uğur Erdem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şebnem Gültepe ve Numan Tugay Konuk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Efekta Mimarlık mıpım Haberi

Efekta Mimarlık mıpım

Mimari ve mühendisliğiyle Türkiye’nin en iddialı projelerinden olan Kahramanmaraş, Okmeydanı, Esenler ve Fikirtepe’de hayata geçireceği kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’e katılan Efekta Mimarlık’ın kentsel dönüşüm projelerindeki başarısı yabancı yatırımcıların da dikkatini çekiyor.


Türkiye’nin tanıtımına yönelik olarak DISCOVER TURKEY logosunu kullanmaktan gurur duyduklarını ifade eden Efekta Mimarlık Başkanı Yüksek Mimar Kayhan Çakanel “Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM’i sadece projelerimizin değil, ülkemizin tanıtımına yönelik önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’nin potansiyeli, dünya tarafından çok yakından takip ediliyor. Biz Kahramanmaraş’ta şehir merkezinde ve Kahramanmaraş Kalesi ile tarihi çarşının hemen yanı başında yer 240 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm projesi ile ilgiyi Anadolu’ya da kaydırmak istiyoruz. Biz de fuarda tanıtımını yapacağımız kentsel dönüşüm projelerimizle ülkemize değer kazandırdığımızı...