13 / 05 / 2024

efeler belediyesi toplantı

efeler belediyesi toplantı

Aydın'ın en büyük ilçesi Efeler'de Belediye Meclisi'nin aralık ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı, toplantıda gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Antalya Kaş'ta satılık gayrimenkul fırsatı!

Antalya İli Kaş Belediye Başkanlığı, Antalya Kaş'ta gayrimenkul satıyor. Söz konusu ihale Kaş Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Aydın Efeler Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmir Efeler Belediyesi, ilçedeki taşınmaz sahiplerini emlak vergisi ödemeleri konusunda hatırlatmada bulundu.

Aydın Efeler'de tapu işlemleri hızlanacak! 

Efeler Belediyesi ile Efeler İlçe Tapu Müdürlüğü arasında; bina, arsa ve arazi rayiç değerler verilerinin ‘yönetim bilgi sitemi’ üzerinden paylaşılmasına yönelik imzalar atıldı. 

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi yılın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi!

İzmit Belediyesi’nde 2019'un ilk meclis toplantısı İbrahim Elgin başkanlığında gerçekleştirildi.

efeler belediyesi toplantı Haberi

efeler belediyesi toplantı


Aydın'ın en büyük ilçesi Efeler'de Belediye Meclisi'nin aralık ayı ikinci oturumu Belediye Başkanı Mesut Özakcan başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerinin oy birliğiyle kabul edildiği oturumda AK Partili Meclis üyeleri, ölüm yolu olarak adlandırılan Muğla karayolu üzerindeki birçok noktada yaya ve araç trafiği için önlem alması için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni göreve çağırdı. Çok sayıda kaza meydana gelmesine rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin yolla ilgili herhangi bir önlem almadığını belirten AK Partili Meclis üyeleri, "Bu yolun acilen başka insanların ölmemesi için düzenlenmesi gerekiyor. Birçok noktaya araç trafiği için sinyalizasyon, yaya trafiği için üst geçit yapılması gerekiyor. Önlem alınmazsa insanlar ölmeye devam edecek. Büyükşehir belediyesi çalışma başlatmalı ve yolu hem yaya hem de araç trafiği için Yeni Otogar'dan Migros kavşağına kadar uygun hale getirilmeli" diye...