29 / 04 / 2024

Efendioğlu Mermer mobilya fuarı 201

Efendioğlu Mermer mobilya fuarı 201

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alev Loğoğlu ve Özcan Daştan ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu! 

Efendioğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Emlak İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yağar tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Warsi İnvestment Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Macit İlyas Efendioğlu tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

System Farma İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Türkoğlu tarafından kuruldu.

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de İsmet Kaba tarafından kuruldu.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kraftwork Mobilya İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Sefer Çağlar ve Seyhan Özdemir Sarper ortaklığında kuruldu.

Efendioğlu Mermer mobilya fuarı 201 Haberi

Efendioğlu Mermer mobilya fuarı 201

Mobilya dünyasının önemli etkinliklerinden CNR IMOB Fuarı 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşti. Fuarda sektörün öncüleri bir araya geldi. 

Fuara katılan tek mermer markası olan Efendioğlu Mermer, inovatif ürünleri ve dekoratif aksesuarlarıyla yerli ve yabancı katılımcıların beğenisine sunuldu. Binin üzerinde ziyaretçiyle stantta buluşan Efendioğlu Mermer, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

İki kişinin kaldırabileceği hafiflikte ve dört kişiyi taşıyabilecek dayanıklılıktaki masalar, renk ve ayak çeşitliliğiyle dikkatleri çekti. “Mermerin Efendisi” sloganıyla tanıtım yapan marka; mobilya ve dekoratif mermer aksesuar koleksiyonları ile Efendioğlu Design çatısı altında hizmet...