21 / 05 / 2024

Efes Kongre Merkez

Efes Kongre Merkez

2005 yılında temeli atılan ve 100 milyon doları aşan bir yatırımla hayata geçirilen Efes Kongre Merkezi, toplantı kongre ve fuar turizmindeki büyük bir boşluğu dolduracak

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efes Mimarlık Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Aydın'daki Efes Kongre Merkezi çürümeye terk edildi!

Avrupa'nın 3., Türkiye ve Doğu Akdeniz'in en büyüğü olan Aydın'daki Efes Kongre Merkezi adeta çürümeye terk edildi. 

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Kuzey Ankara Merkez Cami ve Külliyesi'nde son rötuşlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ahmet Davutoğlu: Konut hesabı uygulaması başlatılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Haliç Kongre Merkez'inde düzenlenen "2016 Yılı Eylem Planı Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, hane halkının tasarruf alışkanlığını artırmak için "Konut Hesabı" uygulamasını başlatacaklarını söyledi.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Fatma Şahin: Gaziantep kongre turizminde bölgenin merkezi olacak!

Başkan Şahin, Şahinbey, Mimarlar Odası ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanları ile birlikte Türkiye'nin en büyük kongre merkezlerinden birine sahip olan Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Efes Kongre Merkezi’ni ziyaret etti.

Efes Kongre Merkezi işletme işi ihalesi 24 Temmuz'da!

Kuşadası Kongre Merkezi Turizm Seyahat Şirketi'nin sahibi olduğu merkezin 25 yıl süre ile işletilmesi işinin ihalesine katılmak için geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi

Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletme İhalesi 24 Temmuz'da!

25 yıl sürecek Kuşadası Efes Kongre Merkezi İşletmesi İşi ihalesinin geçici teminat bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. İhale 24 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Konya'da bir düğün ve kongre merkezinin asma tavanı çöktü!

Konya'da, bir düğün ve kongre merkezinin asma tavanı çöktü. Olay, merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde bulunan bir düğün ve kongre merkezinde meydana geldi....

Efes Kongre Merkez Haberi

Efes Kongre Merkez


Aydın'ın Kuşadası ilçesinde inşa edilen ve açıldığında dünyanın 10'uncu büyük kongre merkezi olacak Efes Kongre Merkezi (KOMER) 30 Ekim Çarşamba günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak. KOMER ile birlikte Türkiye'nin gelecek dönemde çok şey beklediği kongre, toplantı ve fuar turizmine yönelik çok önemli bir proje devreye girmiş oluyor.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Efes Kongre Merkezi'nin açılışının, projenin hayata geçirilmesine büyük önem veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacağını söyledi. 


Son teknoloji kullanıldı

Erdem, "Sayın Başbakanımız 2002 yılında iktidara geldikten sonra Türkiye'nin kongre turizmi açısından büyük önem taşıyan bu projesi üstünde yoğunlaştı. 2005 yılında da temelini attı. 100 milyon doları aşan bir yatırım olan kongre merkezimizi geçtiğimiz günlerde tamamladık. Tüm ulusal ve uluslararası katılımcıların beklentilerini karşılayacak bir teknoloji ile donatılan...