04 / 05 / 2024

efes projesi

efes projesi

Efes'in UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine dahil edilmesine bir adım kala, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı önemli bir müjde verdi. Bakıcı, merakla beklenen 'Antik Kanal' projesinin Pamucak Bölgesi'nden başlatacağını açıkladı.

Efes Antik Liman Kenti Projesi TBMM gündeminde!

Efes Antik Liman Kenti Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Efes Antik Kanal Projesi'ne 53 teklif!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen 35 İzmir Projesi'nin ilk etabı için düzenlenen ihalede 53 teklif verildi.

Efes Antik Kanal Projesi ihalesi 19 Ekim'de!

Efes Antik Kenti'ni denize bağlayan antik liman, yeniden hayat buluyor. Antik limaı için hazırlanan Antik Kanal Projesi'nde ihale sürecine gelindi.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Efes Antik Kanal Projesi’nde jeoteknik sondaj çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Milletvekili Kaya, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 Proje’den birisi olan Efes Antik Kanal Projesi’nin birinci etabında jeoteknik sondaj çalışmalarının tamamlandığını bildirdi

AND Pastel projesi Haziran 2018'de teslim!

AND Pastel projesi Haziran 2018 yılında teslim ediliyor. Kartal'da Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine yapılan AND Pastel Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

İzmir Efes Antik Kanal projesinde son durum ne?

İZMİR'in Selçuk'daki Efes Antik Kenti'ni denizle buluşturacak Efes Antik Kanal Projesi'nin iki buçuk yıl içerisinde hayata geçirileceğini belirten AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, proje ile teknelerin limana kadar ulaşacağını açıkladı.

AND Projesi ne zaman tamamlanacak?

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından İstanbul Kartal Soğanlık bölgesinde yer alan Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine AND Kartal projesi yapılacak. Peki AND Projesi ne zaman tamamlanacak?

Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine AND Kartal projesi geliyor!

Kartal Soğanlık bölgesinde yer alan Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine AND Kartal projesi yapılacak. AND Kartal projesinde 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan olacak.

Efes Antik Kanal Projesi başlıyor!

Efes'in UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine dahil edilmesine bir adım kala, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı önemli bir müjde verdi. Bakıcı, merakla beklenen 'Antik Kanal' projesinin Pamucak Bölgesi'nden başlatacağını açıkladı.

Aziz Kocaoğlu: Tarama projesi İzmir'in kurtuluşu!

ÇED onayı bekleyen tarama projesini “İzmir’in kurtuluş projesi” olarak tanımlayan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Körfez alüvyonlarla doluyor. Degaj Burnu ile Yeni Kale Burnu birleşiyor. Böyle giderse Efes gibi olacak''

Dünyanın En Büyük Müzesi: Türkiye projesi hazır!

T.C. Kültür Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü (DÖSİMM), TÜRSAB-MÜZE Girişimleri, BKG ve Anadolu Efes tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük Müzesi: Türkiye” projesi tarihseverlerle buluşmaya hazır...

Ofis İn Maltepe projesi!

Buka ve Efes Plaza tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de konumlandırılan ve 2 bloktan oluşan Ofis İn Maltepe projesi detaylarını haberimizden bulabilirsiniz. Proje, 37 bağımsız bölümden oluşuyor...

efes projesi Haberi

efes projesi


İzmir'in Selçuk ilçesindeki antik kent Efes'in UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine dahil edilmesine bir adım kala, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı önemli bir müjde verdi. Bakıcı, merakla beklenen 'Antik Kanal' projesinin Pamucak Bölgesi'nden başlatacağını açıkladı.


Selçuk ilçesindeki Efes antik kentinin UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine dahil edilmesine az bir zaman kala ilçede bazı projeler de hayata geçmeye başladı. Merakla beklenen ve AK Parti'nin 35 büyük projesinden biri olan 'Antik Kanal' projesi için de önemli bir gelişme yaşandı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, projenin Pamucak Boğazından başlatılacağının müjdesini vererek, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz beraberindeki heyetle Pamucak'ta incelemelerde bulundu.

Pamucak'ta denizin boğaz kısmında acil olarak bir çalışma başlatılması gerektiğine vurgu yapan Devlet Su İşleri...