29 / 04 / 2024

Efor Doğa Mimarlık iletişim

Efor Doğa Mimarlık iletişim

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müa Mimarlık Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Bilgiç tarafından kuruldu.

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanmete Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Mete tarafından kuruldu. 

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuşa Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Özoğul tarafından kuruldu. 

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykoz Doğa Mimarlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç tarafından kuruldu. 

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemre Doğa Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Torğut tarafından kuruldu.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tatil Köyleri Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölükbaşı tarafından kuruldu.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deşa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erhan Şahin ve Emirhan Demir ortaklığında 100 bin TL sermaye ile dün kuruldu.

Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz A Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baki Aydın ve Mehmet Özveren ortaklığında kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık iletişim Haberi

Efor Doğa Mimarlık iletişim

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...