06 / 05 / 2024

Ege bölgesindeki Arçelik mağazaları

Ege bölgesindeki Arçelik mağazaları

Arçelik AŞ, İzmir ve Manisa'da 4'ü Arçelik, 1'i de Beko olmak üzere 5 konsept mağazasını hizmete açtı. Mağazalar, Arçelik markalarının yenilikçi tasarım, üstün teknoloji ve enerji tasarruflu ürün gamını tüketicilere sunacak.

Arçelik CEO'sundan dayanıklı eşya piyasası için uyarı!

Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu, İngiliz Financial Times gazetesine verdiği söyleşide Avrupa dayanıklı eşya piyasası için 2024 yılının çok zor geçebileceği uyarısında bulundu. Bulgurlu, iç piyasada da büyük bir yavaşlama yaşanacağını kaydetti.

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Arçelik buzdolaplarında büyük kampanya! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! İşte fiyat listesi...

Arçelik, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 74 cm ve üzeri genişlikteki no frost buzdolaplarında 5 bin TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Arçelik'te buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte geniş hacimli Arçelik buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayının ikinci yarısında da büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alanlara 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Peki, Arçelik'in haziran kampanyasında hangi ürünler yer alıyor?

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Arçelik 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi çoklu kredi kartıyla ödeme imkânıyla satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, kurutmalı çamaşır makinesi almak isteyen kişilere özel çoklu kredi kartıyla ödeme fırsatını sunduğunu duyurdu. Arçelik, bu kapsamda, 1060 YKMG Kurutmalı Çamaşır Makinesi’nin teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Arçelik'ten no frost buzdolaplarında 3 bin 500 TL'ye varan indirim! 8 Haziran 2023 fiyat listesi…

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tam gaz devam ediyor. Beyaz eşyanın dev markası, no frost buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te no frost buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Geniş hacimli Arçelik buzdolaplarında 5 bin 500 TL'ye varan indirim! 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyaz eşyanın sevilen markası, geniş hacimli buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te geniş hacimli buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Arçelik'ten 4'lü çeyiz seti alanlara derin dondurucu hediye! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik, haziran ayına yeni bir kampanya ile başladı. Sevilen beyaz eşya markası, dörtlü çeyiz seti alımlarında 8.700 TL değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediyor. İşte kampanya detayları...

Arçelik 10120 MA Çamaşır Makinesi'nde büyük indirim! 22 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımı ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken 10 kilo çamaşır yıkama kapasitesine sahip Arçelik 10120 MA Çamaşır Makinesi, şimdi indirimli. Peki, Arçelik 10120 MA Çamaşır Makinesi kaç TL? Arçelik 10120 MA hızlı yıkama kaç dakika? İşte detaylar...

Ege bölgesindeki Arçelik mağazaları Haberi

Ege bölgesindeki Arçelik mağazaları

Mağazaların açılış törenine Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Arçelik AŞ Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer ve şirketin üst düzey yöneticileri katıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış 3 bin bayi ve 550 yetkili servisle beyaz eşya sektöründe faaliyet gösteren Arçelik'in bu yıl 60. kuruluş yıl dönümünü kutladığını ifade etti.


Ege Bölgesi'nde büyümeye devam ederken, İzmir ve Manisa'nın en fazla önem verdikleri şehirler arasında yer aldığını dile getiren Ebiçlioğlu, şunları kaydetti:


"Yeni konsept mağazalarımız bölgedeki faaliyetlerimize güç katarken, bölge ekonomisi ve istihdamına da katkıda bulunacak. Yenilikçi tasarımlara ve yüksek teknolojiye sahip, enerji tasarruflu ve çevreci ürünlerimizi Arçelik ve Beko konsept mağazalarımızda müşterilerimize en iyi...