03 / 05 / 2024

Ege en büyük cami

Ege en büyük cami

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olan Ulu Cami inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. İzmir Konak'ta inşa edilen camide 15 bin kişi aynı anda ibadet edebilecek.

Ege'nin en büyük AVM'si Bayraklı'da açılacak!

Ege'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi İzmir Bayraklı'da açılacak. Bayraklı tünellerinin girişinde bulunan WestparkOutlet'te AVM'de 155 mağaza, eğlence, oyun alanları ve akvaryum bulunuyor.

Ege'nin en büyük taş üretim merkezinin temeli atıldı!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Ege Bölgesi'nin en büyük taş üretim merkezi inşa edilecek. Temeli atılan tesis 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak.

Ege Bölgesi'nin en büyük 2. cezaevi Afyon'a yapılacak!

Şuhut’a Ege Bölgesinin en büyük ikinci cezaevi yapılması için bakanlıktan onay çıktığı ve yatırım programına alındığı öğrenildi.

Fuar İzmir Türkiye'nin en büyük fuar merkezi olacak!

Türkiye’nin en büyük fuar kompleksine kavuşmasına az bir zaman kalan İzmir, fuarcılık heyecanını Ege’ye taşıdı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayındaki Olivtech ve Ekoloji İzmir fuarları için şimdiden kolları sıvadı.

Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu!

Ekonomik krizden etkilenen Yunan adalarında tatilin ucuzlaması ve geçişlerin kolaylaşması, Ege kıyılarındaki turizm bölgelerini olumsuz etkiledi.Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu.

Ali Ağaoğlu'nun en büyük keyfi Ali Ege'yle vakit geçirmek!

Ali Ağaoğlu'nun son zamanlarda en büyük keyfi Petek Ertüre'den dünyaya gelen oğlu Ali Ege'yle bolca vakit geçirmek. Ağaoğlu'nun ilgisinden hayli hoşlanan Petek Ertüre'nin büyük korkusu Ali Ege'ye nazar değmesi.

Burj Khalifa dairelerinin en büyük alıcısı Hintliler!

Görünüşe bakılırsa Türkçeye yerleşen 'Hint Fakiri' tabiri tarih olmak üzere. Çünkü, Dubai'nin ev sahipliği yaptığı dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'da yer alan dairelerin en büyük alıcısının Hintliler olduğu ortaya çıktı

Göbeklitepe ile Şanlıurfa'ya en büyük müze yapılıyor!

Göbeklitepe kazı alanındaki buluntular dolayısıyla ‘dünyanın en eski kenti’ olarak nitelendirilen Şanlıurfa’ya, Türkiye’nin en büyük müzesinin temeli atılıyor

En büyük ATM üreticisi Diebold, Altus'u almak istiyor!

10 yılda 3 kat büyüyen ATM sayısı, dünya devi Diebold'un ilgisini çekti. 2009'da Türkiye'ye şube açarak giren dünyanın en büyük ATM üreticisi Diebold, Türk şirketi Altus'u almak için masaya oturdu

Aydın’a Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi yapılıyor!

Aydın Müftüsü Kocaoğul: "Türkiye’nin en büyük müftülük külliyesi ve Ege Bölgesi’nin en büyük camisi Aydın’a kazandırılacak"

Ankara’ya Türkiye’nin en büyük bilim merkezi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Altunbaşak, Türkiye’nin en büyük bilim merkezini Ankara’da kurmak için ön protokol imzaladı

Tahincioğlu Gayrimenkul, Bomonti'nin en büyük projesini yapacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ağaoğlu’nun Bomonti’de Net Holding’ten aldığı arsayı 6 ay önce satın aldı ve yanındaki arsayla birleştirerek bölgenin en büyük arsasının sahibi oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa edecek!

Yakın Doğu Üniversitesi, KKTC'nin en büyük camisini inşa etmek için yaklaşık 10 milyon dolar harcayacak

Ege en büyük cami Haberi

Ege en büyük cami

Nevvar Salih İşgören Vakfı kurucusu Salih İşgören'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Başbakanlığı döneminde cami yaptırma sözü vermesinin ardından çalışmalarına başlanan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün fenni mesul olduğu hayırseverlerin ismini taşıyan Nevvar-Salih İşgören İzmir Ulu Cami inşaatında çalışmalar devam ediyor. Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından yaptırılan 15 bin kişilik kapasiteye sahip Ulu Cami'nin kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliği taşıyan caminin 3-4 ay içinde bitirilmesi hedefleniyor.

Protokol gereği kaba inşaatını vakfın üstlendiği cami için İzmir ili Konak ilçesi Mersinli bölgesinde 20 bin metrekarelik alanda ilk kazma 2017 yılının Ağustos ayında vuruldu. Gece gündüz 120 işçinin çalıştığı cami inşaatında 20 ay sonra kaba inşaatın yüzde 90'ı tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Osmanlı ve...