02 / 05 / 2024

Ege Gelişim Projesi nedir

Ege Gelişim Projesi nedir

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım yapılacak. EGEGEP ile 4 bin 547 adet proje Egelilerin hizmetine sunulacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim 34 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Bilgiç tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31364 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31213 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde İmar Planlarının Hazırlanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm  Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' kapsamında teslim edilmesi planlanan 2 bin 500 konutun inşaatı için Temmuz ayında ihaleye çıkılıyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Ege Gelişim Projesi nedir Haberi

Ege Gelişim Projesi nedir

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Ege Gelişim Projesi (EGEGEP) ile Ege’ye 25 milyar TL’lik dev yatırım yapılacak.


İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla, afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerini kapsayan EGEGEP ile 4 bin 547 adet proje Egelilerin hizmetine sunulacak. EGEGEP ile alakalı bilgi veren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, “25 milyar TL’lik dev yatırım EGEGEP ile ege illeri şaha kalkacak ve Aydın’da bu dev projeden nasibini fazlası ile alacak” dedi.


DEV YATIRIMLARLA AYDIN ŞAHA KALKACAK

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, EGEGEP ile 2019 yılı sonuna kadar Aydın’da sulamadan içmesuyuna, hidroelektrik enerjiden dere ıslahlarına, ağaçlandırmadan, tabiat turizmine, Meteorolojik gözlem ağına kadar birçok dev eseri hayata geçireceklerini kaydetti. EGEGEP kapsamında gerçekleştirecekleri dev yatırımlarla Aydın’ı şaha kaldıracaklarını ifade eden Prof....