28 / 04 / 2024

Ege Grup meydan

Ege Grup meydan

Ankara'da hayata geçirdiği prestijli projelerle adından söz ettiren Ege Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Doğan, Eskişehir Yolu üzerinde 125 bin metrekarelik karma projeleri bulunduğunu meydanını inşa edecek...

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Ege 35 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 35 Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 30 bin TL sermaye bedeli Şevki Can Koçal tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ermetin tarafından kuruldu. 

Ege Yapı yıl sonuna kadar 2.5 milyar lira yatırım yapacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı “En kötü günler geride kaldı. Bizi başarı dolu günler bekliyor. Daha hızlı büyüyeceğiz. Biz de grup olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...

UCK Grup Ege ve Marmara'ya güneş enerji santrali kuracak!

Türk Enerji şirketi UCK Grup ile Çinli ortağının, Ege ve Marmara bölgelerinde toplam 116 megavatlık güneş enerjisi yatırımı gerçekleştirilecek.

Enkay Ege Yapı Grup Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enkay Ege Yapı Grup Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ziyanak tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mart' ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Dudullu Caddesi' nde kuruldu.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL!

İçerisinde ofis, home ofis ve mağaza alanlarının yer aldığı proje Ege Grup Yapı, BM Mühendislik ve İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Ankara Maidan'da metrekaresi ortalama 5 bin 300 TL olarak belirlendi.

Ege Grup meydan Haberi

Ege Grup meydan

Ankara'da hayata geçirdiği prestijli  projelerle adından söz ettiren Ege Grup, Ankara-Eskişehir Yo/ ^ lu'ndaki yeni çalışmasıyla bölgenin siluetine renk katmaya hazırlanıyor. İki dev kule ve yatay bölümlerle oluşturulacak projede farklı amaçlara hizmet edecek 540 birim yer alacak. Proje kapsamında oluşturulacak alan ise Ankara'nın en büyük meydanı olacak. 


Ege Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Doğan yaptıkları işi özetlerken, "Mesken, ofis ve ticari alanlar geliştirmek suretiyle projelendirmek, finansmanı ve yapımını da üstlenerek anahtar teslimi esasına göre kullanıcıya teslim etmek üzere çalışıyoruz" dedi. 


AVUKATLIĞI BIRAKIP BAŞLADI 


1983'te askerlik yaptığı dönemde tanıştığı iki inşaatçı arkadaşının teklifiyle avukatlığı bırakıp inşaat şirketi kurmaya karar verdiğini anlatan Doğan, şunları söyledi: "1987 yılında EMA İnşaat olarak sektöre girdik. 1988 yılında Ege İnşaat şirketini kurduk. 1991 yılında sektöre bakış açımızdaki farklılıklar...